AK Parti’li Gider’den Teşkilatlara Teşekkür

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ilçe ve köy ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Teşkilatlara seçim döneminde yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Gider, yaklaşan bayram nedeniyle partililerin bayramını da kutladı. Yaklaşan yerel seçimleri hatırlatan Gider, “Hep birlikte belediyelerden il genel meclisine kadar, mevcutları koruyarak sayımızı artıracağız” dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİROL GÜNGÖRDÜ / ÇANAKKALE – BHA

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ilçe ve köy ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Teşkilatlara seçim döneminde yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Gider, yaklaşan bayram nedeniyle partililerin bayramını da kutladı.

Yaklaşan yerel seçimleri hatırlatan Gider, “Hep birlikte belediyelerden il genel meclisine kadar, mevcutları koruyarak sayımızı artıracağız” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, seçim döneminde olduğu gibi ilçeleri ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bayramiç, Ezine ve Ayvacık ilçe başkanlıklarının yanı sıra Geyikli Belde Başkanlığı ve Babakale köyünü de ziyaret eden Gider, seçim döneminde gösterdikleri gayret nedeniyle partililere teşekkür etti.

Sıklıkla ilçelerde ve köylerde vatandaşla temaslarda bulunmaya devam edeceğini belirten Gider; “Seçim boyunca halkımızın onayını almak ve hizmetlerimizi sürdürebilmek için oy istedik. Hemşerilerimiz de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde icraatlara devam edin diyerek bizlere oy verdi. Çünkü halk da biliyor ki; bir sorun varsa AK Parti çözer. Bir yenilik ve atılım yapılacaksa yine AK Parti yapar. Halkımızın desteğiyle, bizler de Çanakkale ve memleketimiz için doğru olan neyse onu yapmaya devam edeceğiz. AK Parti ailesi olarak, hep birlikte önümüzdeki yerel seçimlere odaklanacağız. Hangi ilçede, hangi köyde hak ettiğimizi düşündüğümüz oyu alamadıysak, oralarda kendimizi daha iyi anlatmaya çalışacağız” dedi.

Partililerle sohbet eden Gider, gelen soruları yanıtlarken, parti üyelerinin görüşlerini de dinledi.

Parti ziyaretlerinin ardından Ezine Kent Meydanı Projesini inceleyen Ayhan Gider, Babakale Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

 

AK Parti’li Gider’den Teşkilatlara Teşekkür

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir