İzmir’de staj ve çıraklık sigortası mağdurları dernek kurdu

Staj ve çıraklık sigortası başlangıçlarının SSK başlangıcı sayılmasını isteyen mağdurlar, Türkiye genelinde örgütlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda, İzmir’de de Semiha Özek başkanlığında bir dernek kuruldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5 Haziran’da Semiha Özek başkanlığında kurulan İzmir Staj ve Çıraklık Mağdurları Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği’nin kurucuları arasında Turan Çalışkan, İbrahim Özmüş, Serhan Şahin, Yasin Bilgin, Murat Aktaş ve Kaner Tekdal yer aldı.

KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Kuruluşunun ardından 1. Olağan Genel Kurulunu da gerçekleştiren derneğin başkanlığına Kurucu Başkan Semiha Özek seçilirken, Başkan Yardımcılığına İbrahim Özmüş, Genel Sekreterliğe Sema Şahin getirildi. Henüz birinci ayını tamamlamayan derneğin üye sayısı 500’ü aştı.

Dernek Başkanı Semiha Özek, “Yakın zamanda bin üyeye ulaşacağız. Meslek lisesi veya çıraklık okulu mezunu olup bu mağduriyeti yaşayan arkadaşlarımıza ulaştıkça, üye sayımız 10 bini bulacaktır. Bu mağduriyetimiz giderilene kadar da örgütlü bir şekilde her platformda mücadele edeceğiz ve sesimizi duyuracağız” dedi.

İzmir’de staj ve çıraklık sigortası mağdurları dernek kurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir