Yalım: “Otogar Yok Sadece Adı Var”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Partili arkadaşlarıyla Uşak Otogarının tam ortasında açıklamalarda bulunan Yalım “sevgili hemşerilerim iyi günler diliyorum, gördüğünüz gibi Uşak Otogarındayız tabi Otogar yok sadece adı var”. Cümleleriyle başladığı konuşmasına şöyle devam etti.

UŞAK-BHA

Uşak otogarının konumunu ve yerleşme durumunu şehrimize hiç yakıştırmıyorum, Peron düzeni ve düzenli yolcu indirme bindirme sistemi yok, otogarımız işlevliğini yitirdi komşu ilerimiz olan Afyon ve Kütahya otogarlarına bir bakın, Komşularımıza ve  Ege Bölgesine göre çok geride kaldık iki büyük firmamız neredeyse otogarımızın dışında kaldı. Ege Bölgesinin Anadolu’ya açılan ve önemli geçiş noktası olan Uşak otogarımızı, yeni yerine kavuşturacağız ifadelerini kullandı.

“GELEN HİÇ KİMSE YENİ OTOGAR SÖZÜNÜ TUTMADI”

Yalım, önceden seçilen Belediye Başkanları vaat etikleri yeni otogar projesini gerçekleştirmedi ama ben sözümde duracağım. Buradan tüm Vatandaşlarımıza sesleniyorum seçildiğim takdirde en fazla 24 ay içerisinde Uşak çevre yoluyla bütünleşik olacak şekilde 24 peronlu Uşak otogarını yapacağız. Yeni Otogar Uşak’a çok yakışacak dedi.

“BİZ UŞAK’LIYI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Yalım, Uşak otogarında yöresel ürünlerimiz satılacak Uşak Tarhanası, Eriştesi, Battaniyesi, Nevresimi, Nohutu ve Leblebisi kısacası Uşakta üretilen her şey satılacak. Uşak yeni yerinde daha iyi hizmet görecek, Uşaklıyı hak ettiği yere getireceğiz cümleleriyle sözlerini noktaladı.

Yalım: “Otogar Yok Sadece Adı Var”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir