MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: “Ev ziyaretlerine ağırlık verdik”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: “Ev ziyaretlerine ağırlık verdik”BEYPAZARI (BHA)- MHP Beypazarı İlçe başkanlığı, yaklaşan seçim çalışmaları dolayısıyla ev ziyaretlerine ağırlık verdiklerini bildirdi.
MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan ve Beraberinde Ülkü Ocakları başkanı Fatih Atasever ve bazı partililerle birlikte “Komşum nasılsın” kapsamında ev ziyaretlerine ağırlık verdiklerini söyledi.
Bu kapsamda ve Sayın Genel başkanları Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda, “Komşum nasılsın” projesi kapsamında mahallelerde ev ziyaretlerine ağırlık verdiklerini belirten MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan, “Mahallelerde, mahalle sakinlerimizle yakın temas kuruyoruz. Onları, bizzat evlerinde dinliyoruz. Aldığımız bu istek ve talepleri, ilçe başkanlığı olarak bir rapor halinde İle sunuyoruz ”dedi.
Üye sayısını da her geçen gün daha da artırmanın çabasında olduklarını anlatan MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan, şunları kaydetti:
“Partimizin kapıları herkese açık. Gelsinler Partimizde onlara bir sıcak sevgi ve sıcak bir çay ikram edelim. Vakitleri olanlara, partimizin yaptığı çalışmaları anlatalım. Biz, herkesi kucaklayama hazırız.” (Yaşar Tonbak)

MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: “Ev ziyaretlerine ağırlık verdik”