Erdoğan: Kendi provokasyonlarıyla olay çıkarıyorlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan: Kendi provokasyonlarıyla olay çıkarıyorlarBirlik Haber Ajansı, (BHA)- Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmamoğlu’nun dün Erzurum’da gerçekleştirdiği mitingde çıkan olaylar için, “Kendi provokasyonlarıyla olay çıkarıp ondan sonra da utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar” ifadelerine yer verdi.
Edirne’deki mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’daki olaylı mitingi hakkında konuştu.
Erdoğan, “Kaybedeceklerini anladıkları için şimdiden çamura yatmaya başladılar. Her partinin temsilcisinin yer aldığı heyetlerin gözetiminde yürütülen çalışmaların üzerine, sanki bunu bilmiyormuş gibi gölge düşürmeye kalkıyorlar. Bilhassa, teknolojik imkanların böylesine geliştiği bir dönemde artık bu numaralar bayatladı” sözlerini kullandı.
“Kendi provokasyonları”
Erdoğan, taşlı saldırının Millet İttifakı’nın provokasyonu olduğunu iddia ederek, “Kendi provokasyonlarıyla olay çıkarıp ondan sonra da utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. İşte dün İstanbul’u gördüğünüz. 1 milyon 700 bin insan Atatürk Havalimanı’ndaydı. Milleti tahrik ederek, buna güçleri yetmeyince tahkir ederek yaşayacakları hezimete şimdiden kılıf arıyorlar. Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler. Ezeli ve ebedi kardeşliğimize leke süremeyecekler. Sizlerden ricam 14 Mayıs’ta sandıklara iyi sahip çıkmanızdır” dedi.
Erdoğan’dan konuyla ilgili paylaşım
Erdoğan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından, “Milleti tahrik ederek, buna güçleri yetmeyince tahkir ederek yaşayacakları hezimete şimdiden kılıf arıyorlar. Aynı senaryoyu daha önceki seçimlerde de sahnelediler. Bu sefer de başaramayacaklar. Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler. Ezelî ve ebedî kardeşliğimize leke süremeyecekler. Milletimden ricam, 14 Mayıs’ta sandıklara çok iyi sahip çıkmasıdır. Sadece bu da yetmez, 14 Mayıs’a kadar hâlâ tercihi konusunda kafası karışık en az bir komşunuzu, akrabanızı, eşinizi, dostunuzu bulup kendisini Türkiye Yüzyılı safına katmanızı istiyorum” paylaşımında bulundu.

Erdoğan: Kendi provokasyonlarıyla olay çıkarıyorlar