Ali Babacan Malatyalılarla Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Babacan Malatyalılarla Buluştu( BHA – MALATYA ) DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Malatyalılara hitap etti” Ülke Ekonomisi İyi Yönetilmiyor. Çaresi DEVA’da” dedi.

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Soykan Parkı meydanında Halka hitap etti.

Malatya’da havaalanında Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve Teşkilatlar tarafından karşılanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Malatya Basınıyla İl Teşkilatında buluştu. Yaklaşık 1 saat süren Basın toplantısında ülke gündemini değerlendiren Genel Başkan Ali Babacan daha sonra Malatyalılarla buluşmak üzere Soykan Parkına geldi.

Yoğun kalabalığın olduğu meydanda DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı Malatyalılar coşku içerisinde tezahüratlarla karşıladı. Malatyaspor Eski Kulüp Başkanı İşadamı Haşim Karadağ, STK çok sayıda Temsilcileri bazı Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş konuşma yapılacak alanda Ali Babacan’ı karşıladı.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş açılış Konuşmasında Malatyalılara hitap ederek bu günde Genel Başkanı yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Genel Başkan Ali Babacan’a Malatya’da olmasından dolayı hoş geldin diyerek kürsüye Genel Babacan’ı davet etti.

Konuşmak üzere kürsüye gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan halkı selamlarken alanı dolduranlar büyük coşku ile Başbakan Babacan sloganlarıyla alkışladılar. Sık, Sık sözleri Alkışlarla kesilen Genel Başkan Babacan ekonomik krize vurgu yaptı.

Ülkenin kötü yönetildiğini ekonominin çok kötü olduğunu ve tarihte ilk defa 3 haneli enflasyon rakamlarına ulaşıldığını belirten Ali Babacan 200 Tl yi elinde göstererek 100 dolar alınan 200 Tl ile şu an 10 Dolar alınabildiğini söyledi.

Alım gücünün her geçen gün azaldığını belirten Babacan Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın sözlerine de yer verdi. 40 Yıul önce T6urgut Özal’ın gençlere vasiyetimdir Kur Korumalı sistemi sakın denemeyin sözüne karşılık şu an iktidarın Kur Korumalı sistemle ülkenin faiz batağında olduğunu dış borç faiz ödemesi 320 Milyar Doalr iken 1 yılda ayriyeten Kur Korumalı Faizin ödendiği miktarın ise 350 Milyar Dolara ulaştığını bunun da Ülkeyi içinden çıkılamaz borç batağının içine sürüklediğini söyledi. (Kayhan İnceoğlu)

Ali Babacan Malatyalılarla Buluştu