26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı: CHP Tiyatrosunda Maskeler Düşecek, Makyajlar Akacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı: CHP Tiyatrosunda Maskeler Düşecek, Makyajlar Akacak26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, Düzce’nin afet bölgesi ilan edilmesinin ardından yapılan açıklamalara tepki gösterdi. Açıkkapı açıklamasında, “Çarpıtma üzerine bina etmek doğru değildir” dedi.
30 Kasım günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5,9’luk depremin meydana geldiği Düzce’yi, “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan ettiklerini açıklamıştı. Bunun ardından Elazığ Kamuoyunda Elazığ neden afet bölgesi ilan edilmedi? sorusu sorulmaya başlanmıştı.

Elazığ Valiliği konuyla ilgili açıklama yaparak, Elazığ’da uygulanan “Genel Hayata Etkililik” tabirinin “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” olarak değiştiğini açıkladı.

26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı’da konuyla ilgili açıklama yaptı.

AÇIKKAPI: HEMŞEHRİLERİMİZİ YANILTMAYA YÖNELİK BİR SİYASET TARZINI BENİMSEMİŞLERDİR

Açıkkapı, “Siyaseti herkes yapabilir, bu herkesin hakkıdır. Siyasette herkes kendisini ifade eder, etmelidir ancak, siyaseti “çarpıtma”üzerine bina etmek doğru değildir. 24 Ocak 2020 tarihinde İlimizde meydana gelen deprem sonrası, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin talimatlarıyla, depremden hemen sonra saatler içerisinde İlimize gelen Bakanlarımız ve bağlı tüm kuruluşlar inanılmaz bir gayretle, hemşehrilerimizin beklentilerini inanılmaz bir gayretle ikimizin siyasi aktörleriyle; milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, mülki İdare amirlerimiz, bürokratlarımız ile birlikte sarma gayretinde olmuş ve dünyada örneği olmayacak bir şekilde vatandaşıyla hemhal olmuşlardır. Ancak görülüyor ki, sandıklardan ümidini kesenler bir değersizleştirme, itibarsızlaştırma gayretine girerek eksik, yanlış ve popülist bir yol izleyerek hemşehrilerimizi yanıltmaya yönelik bir siyaset tarzını benimsemişlerdir.  Bu tarz siyasetin halkımızda karşılığının olmadığını bilmeleri gerek… Zira dezenformasyon siyasetine karşı hemşehrilerimiz üstün ferasetiyle sandıklarda en güzel cevabı hep vermiştir. Laf oyunlarıyla siyaset tarzına izin vermeyeceğimizi, eser ve hizmetlerimizi değersizleştirmeye çalışan muhalefet anlayışının hemşehrilerimiz de karşılığının olmayacağının bilinmesi gerekir. Geçmişlerinde ilimize katkı veremeyenlerin, milletimizin değerlerine karşı savaş verenlerin bundan sonra kendilerini ümit olarak pazarlamaları beyhude bir çaba olmaktan öteye geçmez.  Milletimiz sizin zihniyetinizi de, düşürmemeye çalıştığınız maskenizi de, makyajınızı da çok iyi bilmektedir. Emin olun makyajınız akıyor, maskeniz düşüyor.  Buna engel olamayacaksınız. CHP’nin Elazığ’da milliyetçi söylemler, Ankara’da arkadaş dedikleri terör örgütlerine mahçup olmama, onların siyasi uzantısına güzelleme tiyatrosunu her bir hemşehrim gayet iyi görüyor… Son günlerde afet bölgesi polemiğiyle kafa karıştırmaya çalışanlara bu dezenformasyon gayretinin beyhude olduğunu da belirtmek istiyorum.  Valiliğimizin açıklamasının; Görmek istemeyenlere, duymak istemeyenlere en güzel cevap olduğunu belirterek, hemşehrilerimizin tiyatro sergileyen CHP zihniyetine prim vermeyeceğini bir kez daha ifade ediyor, tüm hemşehrilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı. (Sıtkı Taşel)

26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı: CHP Tiyatrosunda Maskeler Düşecek, Makyajlar Akacak