VATAN SEVERLER PARTİSİ’NİN ÇEVRELER VE ŞEHIRÇİLİKTEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇİĞDEM YILMAZ BASIN AÇIKLAMASI.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VATAN SEVERLER PARTİSİ'NİN ÇEVRELER VE ŞEHIRÇİLİKTEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇİĞDEM YILMAZ BASIN AÇIKLAMASI.Vatan Severler Partisi Kuru Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Genel Merkez Binasında Yönetim kurulu üyeleri toplantısında Basın Açıklamasın da söz alan Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Yılmaz şu ifadelere yer verildi.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde orman yangınları doğal afetler kuraklık ihmal nedeniyle orman vasfını yitirmiş arazilerimizin yeniden kazandırılmasına yönelik çalışmalara devam ediyor olacağız
diyerek sözlerine devam etti.

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ki bütün Şehirlerimiz de ilçelerimiz de beldelerimiz de köylerimiz de bozkır alanlarımızın dağlarımızın tepelerimizin vadilerimizin yeniden ağaçlandırma çalışmaları yapacağız.

Bütün ağaçlandırma çalışmalarımızın kapsamında Orman Bakanlığımız Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı Valilerimizi Kaymakamlarımızı belde belediye başkanlarımızı köy ve mahalle muhtarlarımızı organize ederek ağaç dikme kampanyalarımıza Askerlerimizi Polislerimizi öğretmenlerimizi öğrencilerimizi mahkumlarımızı gönüllü vatandaşlarımızı da dahil edeceğiz.dedi.

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde
hepimize Yeşil bir Türkiye’mizi yaşatmak istiyoruz, adlı kampanyamızla aynı zaman da yaban hayatın da korunması ve genişlemesi anlamın da önemli aşamalar kat,kat aşılmaya başlanmış olacağızdır.

Geleceğimizin teminatı bütün değerli çocuklarımıza yemyeşil bol oksijenli bir atmosfer armağan etmek amacıyla ilerleyeceğiz.dedi.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu ve Atatürk Orman Çiftliğimizden feyz alarak ilerleyeceğiz.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Başkanımız Orman ve hayata dair duyarlılığı için tebrikler ediyorum.
Başarılarının artarak devamını diliyoruz ve Bizlere vermiş bu
önemli göreve layık gördüğü için çok teşekkür ediyoruz. saygılarımızı sunuyoruz.
Sözlerini tamamladı. (newsfindy.com)

VATAN SEVERLER PARTİSİ’NİN ÇEVRELER VE ŞEHIRÇİLİKTEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇİĞDEM YILMAZ BASIN AÇIKLAMASI.