“Eli öpülesi üreticilerimizi birebir dinlemiş olacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Eli öpülesi üreticilerimizi birebir dinlemiş olacağız”Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Aydın’daki programımız güzel bir program olacak. Bizler için faydalı olacak, sektörümüze bizim bir katkımız olursa biz bundan mutlu olacağız. En başta da eli öpülesi üreticilerimizi birebir dinlemiş olacağız” dedi.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Aydın’da ziyaretler gerçekleştiren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin ikinci durağı, Aydın Valiliği oldu. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, Nazilli, Bozdoğan, Buharkent, Koçarlı belediye başkanları ve kurum amirleri tarafından karşılanan Bakan Kirişçi, Aydın Valiliği Anı Defterini imzaladı.
 
“DEMOKRASİYİ CANINI FEDA EDEN DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNE BORÇLUYUZ”
 
Aydın’ın tarım adına önemli bir kent olduğunu vurgulayan Bakan Vahit Kirişçi, “Efeler diyarımız Aydın’a hatırlanacağı üzere 6 Şubat deprem felaketinden iki gün önce Toplu Açılış Töreni için ve vatandaşlarımızla bir arada olmak adına Sayın Cumhurbaşkanımızın Aydın’a bir ziyaret olmuştu, biz de kendilerine eşlik etmiştik. Bugün de inşallah tarım paydaşları ile buluşmamızın 36’ıncısını gerçekleştireceğiz. Bu çerçevede tekrar Aydın’ımızdayız. Aydın’ımız her alanda olduğu gibi biz Tarım ve Orman Bakanlığı olarak gerek sahip olduğu orman varlıkları, gerekse de tarımsal kabiliyet ve kapasitesi nedeniyle bizim için önemli bir kent. Bir taraftan da 14 Mayıs’ta milletimiz sandığa gidecek. Bu ülkede demokrasi adına gözünü kırpmadan canını feda eden ve başta merhum Adnan Menderes’in de ‘yeter söz milletindir’ diyerek demokrasi adına vermiş olduğu mücadelenin eseri olarak bugün bir demokrasi varsa, bu demokrasiyi bu cengaverlere, canını feda eden demokrasi şehitlerine borçluyuz. Allah hepsinden razı olsun. Eminim Aydın’daki programımız güzel bir program olacak. Bizler için faydalı olacak, sektörümüze bizim bir katkımız olursa biz bundan mutlu olacağız. En başta da eli öpülesi üreticilerimizi birebir dinlemiş olacağız” diye konuştu.
 
Konuşmanın ardından önce Valilik makamına daha sonra da Valilik Toplantı Salonu’nda, Bakan Kirişçi’ye, brifing verildi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

“Eli öpülesi üreticilerimizi birebir dinlemiş olacağız”