"Bir oyum Kılıçdaroğlu’na bir oyum İYİ Parti’ye"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"Bir oyum Kılıçdaroğlu'na bir oyum İYİ Parti'ye"Sultanhisar Salavatlı’da vatandaşlarla bir araya gelen İyi Parti İl başkanı Recep Taner, Sultanhisar ilçe Başkanı Cihan Demirel ve il ilçe yöneticileri seçim çalışması yaptılar.
Recep Taner yaptığı konuşmada “Bu seçimler mevcut Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi devam mı etsin, yoksa güçlendirilmiş parlamenter sisteme mi geçilsin oylamasıdır. Bu çerçevede 6 siyasi parti bir araya gelerek ortak bir çalışmayla Millet ittifakı adı altında birleşmişler ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında sistem değişikliğini gerçekleştirmek için ortak çalışma yapmaktadırlar. Dün hangi partiye oy vermiş olursanız olun bu kötü gidişten kurtulmak için bu seçimlerde bizlere güvenerek oy verin ve rayından çıkan sistemi tekrar rayına oturtalım. Onun için Sayın genel başkanımız diyor ki bir oy Kemale, bir oy Merale yani sizleri Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Kemal Kılıçdaroğluna, TBMM Milletvekili seçimlerinde de İyi Partinin güneşi altında buluşmaya davet ediyoruz.” Dedi
Recep Başkan ayrıca “İyi partinin Aydındaki başarısından rahatsız olanlar önce beni kendi bulundukları ittifaka ve partilerine davet ettiler benim dün kara dediklerime bugün ak diyemeyeceğimi anlayınca da, benim ve İyi Partililerin sayın Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğimizi yaymaya çalıştılar, bugünde benim il başkanlığımdan istifa ettiğim yalanını ortaya atmışlar. Millet ittifakının ortağı İyi partililerin ve benim oyum Cumhurbaşkanlığında Sayın Kılıçdaroğlu’na, Milletvekilliğinde de İyi partiyedir. Bu da böyle biline.” Dedi.
Vatandaşların HDP ile ilişki sorusu üzerine de “Biz tüm vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Gerek Cunhurbaşkanlığında ve gerekse Milletvekilliğinde etnik kökeni, dini hassasiyeti, dünkü partisi ne olursa olsun TC vatandaşı kimliği taşıyan seçme hakkına sahip olan tüm vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Bizim bir arada olmayacağız, onlar varsa biz yokuz dediğimiz kesim, terör örgütüne terör örgütü diyemeyen, bayrakla, ezanla, milli kimliğimizle, üniter yapımızla sorunu olan Partiler ve onların yöneticileridir. Bu konuda da Millet ittifakının ortakları bellidir, masanın altında birilerini arayanlar, %50 +1 için ortak oldukları Hüdapar’ın Türklükle, bayrakla ve demokrasi ile ilgili düşüncelerine baksınlar.” (Birlik Haber Ajansı-BHA)

"Bir oyum Kılıçdaroğlu’na bir oyum İYİ Parti’ye"