AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Beypazarı’nda esnaf ziyaretinde bulundu:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Beypazarı’nda esnaf ziyaretinde bulundu:Yaşar Tonbak / Beypazarı (BHA)- 14 Mayıs Gününde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri dolayısıyla, Beypazarı İlçesinin bu gün pazarı olması hasebiyle Milletvekili adayları çalışmalarını Beypazarı’nda yoğunlaştırdı.
AK Parti Milletvekili ve AK Parti genel başkan yardımcısı, Ankara 3. Bölge 2. Sıra milletvekili Adayı leyla Şahin Usta, Milletvekili adayı Ahmet Çotuk ile birlikte geldikleri Beypazarı İlçesinde ilk olarak SKM merkezini ziyaret etti ve burada partililere başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.
AK Parti genel Başka yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Ahmet Çokat’ın Beypazarı ziyareti sırasında kendilerine AK Paryi Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, Belediye başkanı Tuncer Kaplan, gençlik kolları başka Ahmet Pekalp ile partili kadınlar eşlik etti.
Genel başkan yardımcısı leyla Şahin Usta Milletvekili Adayı Ahmet Çotuk ile birlikte İlçe Başkanlığında partililerle ve Sandık görevlileri ile bir araya gelirken Partililere ve sandık başkanlarına çok iş düştüğünün sandıkları çok iyi takip etmelerini istedi.
Seçimin sandıkta kazanıldığını belirten AK Parti Genel başkan yardımcısı Ankara 3. Bölge Milletvekili Aday leyla şahin Usta, şunları kaydetti:
“Mevcut siyasi partiler, şu son 10 günde daha çok hırçınlaşacaklar ve seçim günü sandıklarda çok fazla hırçın ve saldırgan olacaklar. Biz buna mahall vermemek için büyük bir çaba göstereceğiz. Bir kere en başta sandıklarda güvenlik yok, oylar çalındı ve şöyle oluyor ve şu vardı, bu yoktu gibi söylemler ortaya atılacak. Gerçi bunu her seçimde görüyoruz ama bu seçimde daha baskın bir şekilde göreceğiz. O yüzden sizlerden istirhamım, verilen eğitimleri çok dikkatli dinleyin ve takip edin. Eğer anlamadığının bir durum varsa sorunu iyice anlamaya çalışın. Seçim günü sabahın erken saatlerinde işimizin başında yani sandıkların başında olun. Sahadaki gücümüzü mutlaka sandığı yansıtmalıyız. 14 Mayıs akşamı seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının akabinde, bu seçimi canı gönülden kazanacağımıza inanıyoruz. Milletimiz, ziyaretlerimizde bizleri ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduklarını ve canı gönülden sevdiklerini ve yalnız bırakmayacaklarını bize aktarıyorlar. İnşaallah Seçimden zaferle çıkacağız. Hepinize başarılar diliyorum.” (Birlik Haber Ajansı-BHA)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Beypazarı’nda esnaf ziyaretinde bulundu: