Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanı Av. M. İhsan Aytekin Görevine Başladı

Yerel seçimler öncesi Ak Parti teşkilatlarında gerçekleşen değişim rüzgârları etkisini Diyarbakır’ da da gösterdi. Diyarbakır’ ın merkez ilçelerinden Kayapınar, Yenişehir ve Bağlar Ak Parti ilçe başkanlıkları da değişimden nasibini aldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanı Av. M. İhsan Aytekin Görevine Başladı

DİYARBAKIR/İbrahim Eren DALGIÇ – BHA

Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanı Uğur Delidere’ nin yerel seçimlerde aday olması dolayısıyla görevinden istifa etmesi nedeniyle Ak Parti Genel Merkez teşkilat başkanlığınca yerine atanan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı Av. Mehmet İhsan Aytekin, Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanı olarak yeni görevine başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’ in elinden mazbatasını aldıktan sonra önceki başkan Uğur Delidere’ den görevi devralan Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanı Av. Mehmet İhsan Aytekin ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Diyarbakır Haber’ e konuşan Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanı Av. Mehmet İhsan Aytekin; “Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a ve tensipleriyle şahsıma bu görevi tevdi eden Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’ e ve şimdiye kadar bu görevi başarıyla ve özveriyle yerine getiren önceki ilçe başkanımız Sayın Uğur Delidere’ ye teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımıza her koşul ve konumda hizmet etmek bizim için en değerli makamdır. Yeni Türkiye yüzyılı için partimize desteklerini sunan tüm halkımızın refahı için var gücümüzle gayretimizi ortaya koyacağız. Aldığımız sorumluluğun büyüklüğünün farkındayım. Memleketimiz için projeler üreterek, milletimize hizmet etmek tek hedefimdir. Dava arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin başarısı adına üzerimize düşen bütün çalışmaları sergileyeceğiz”, dedi.

Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanı Av. M. İhsan Aytekin Görevine Başladı