İYİ PARTİ’Lİ TEZSEZENER MAZBATASINI ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ PARTİ'Lİ TEZSEZENER MAZBATASINI ALDI27 Kasım pazar günü gerçekleştirilen kongrede seçilmiş delegelerin oyları ile başkanlığa yeniden seçilen İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener mazbatasını aldı.

Didim Adliyesi’ne yöneticileri ile birlikte gelen Tezsezener mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada;

“Partililerimiz ile birlikte Nazilli Kongremizden geliyoruz. Bildiğiniz gibi orada eski İYİ parti’li bir belediye Başkanı var. “Partimize yara mı açtı?” diye basında çokça yer almıştı. Bugün Nazillide gördüğümüz birlik beraberlik, o inanmışlık, belediye başkanının görevde en fazla 1,5 sene daha kalacağını göstermiştir.  1,5 senenin ardından Nazilli’ye yeniden İYİ Partili bir belediye Başkanı getireceğimizi bizlere gösterdi, inandırdı. Öncelikle bunu paylaşmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi 3. olağan kongre süreci kararı genel idare kurulumuzda alındıktan sonra biz de burada askı listesini yaptık. Akabinde delege seçimini ilan edip çok demokratik bir şekilde delege seçimlerimizi tamamladık. 27 Kasım tarihinde kongremizi tamamladıktan sonra, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte mazbatamızı aldık. Yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. yönetim kurulumuzu gerçekleştirerek, görev dağılımı yapacağız. Partimizi ilimizde de Türkiye’de birinci Parti yapmak için elimizden gelen her şeyi sonuna kadar vereceğiz. Ben tüm arkadaşlarım adına halkımıza, bize inanan güvenen tüm seçmenimize buradan söz veriyorum. Gurur duydukları bir İYİ Parti Didim İlçe teşkilatı olacak. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi. (Kemal Etleç)

İYİ PARTİ’Lİ TEZSEZENER MAZBATASINI ALDI