AK Parti Serik İlçe Başkanlığı 8. olağan genel kongresi 13 Ekim’de gerçekleştirilecek

AK Parti Antalya Serik İlçe Başkanlığı 8. Olağan Genel Kongresi, 13 Ekim Pazar günü saat 14:00'te Tosunoğlu Plaza'da yapılacak. AK Parti Genel Merkezi'nin 3 Eylül’de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) aldığı karar doğrultusunda başlayan 8. Büyük Olağan Kongre süreci kapsamında, Serik İlçe Başkanlığı da kongresini gerçekleştirecek.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABDÜŞSEMED MEMİŞ/BURDUR-BHA

Ahmet Söker tek aday

Uzun yıllardır AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında görev yapan Ahmet Söker, 2023 Aralık ayında yerel seçimler öncesi istifa eden ilçe başkanı Hasan Yıldırım’ın yerine AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığı görevine atanmıştı. Söker, bugüne kadar sürdürdüğü görevdeki çalışmalarının ardından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 8. Olağan Kongrede yeniden ilçe başkan adayı olarak gösterildi.

Söker: “Büyük ve Güçlü Türkiye Hedefleriyle Yola Devam Edeceğiz”

AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, 8. Olağan Genel Kongrenin partilerine ve ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, “Partimizin tüzüğü gereği delege seçimlerimizi üyelerimizin oy kullanımı ile gerçekleştirdik. Kongreler, tazeliğin, değişimin, dönüşümün ve yeni hamlelerin konuşulup karara bağlandığı zamanlardır. İlk günkü aşk ve aynı heyecanı taze tutan kadrolarımızla kongrelerimizi yapacağız. Serik ilçe kongremizin partimize, ilçemize ve tüm dava arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimizle yola devam edeceğiz,” dedi.

AK Parti Serik İlçe Başkanlığı 8. olağan genel kongresi 13 Ekim’de gerçekleştirilecek