Deprem Bölgesine 3 Ton Üzüm İkramı

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde büyük bir kadirşinaslık sergileyen Kayseri - İncesu halkı depremin üzerinden 7 ay geçmesine rağmen deprem bölgesindeki insanları unutmadığını göstermeye devam ediyor. Sadece İncesu halkı değil kamu kurumları da aynı hassasiyeti devam ettiriyor. Kaynak: Deprem bölgesine 3 ton üzüm ikramı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deprem Bölgesine 3 Ton Üzüm İkramı

KAYSERİ – BHA

Konser Yerine Deprem Bölgesine Kırtasiye

8 Eylül’de gerçekleşen Üzüm Festivalinde her sene düzenlenen konserler bu sene düzenlenmedi. Konser için ayrılan finansman deprem bölgesindeki öğrencilerin kırtasiye ihtiyacına sarf edildi.

Üzüm Diyarı İncesu’dan Deprem Bölgesine Üzüm

İlçe sakinlerinden Yahya Karasu da yetiştirdiği 3 ton üzümü deprem bölgesine gönderilmek üzere Kaymakamlığa teslim etti.

Üretici Karasu, “Ben mart ayında kendi bağımda yetiştirdiğim üzümleri bu sene deprem bölgesine göndereceğimi ahd ettim. Ben zengin bir insan değilim. Emekli bir çiftçiyim. Bereket versin bu sene mahsul iyi çıktı. Gönlümden geçeni yapma fırsatı imkanı buldum” dedi.

Kaymakamdam Teşekkür

Kaymakam Aydın Göçer de, başka hayır sahiplerine öncülük etmek için bağışını kamuoyu ile paylaşan çiftçi Yahya Karasu’ya teşekkür ederek, “Kendisine bu anlamlı düşüncesi ve kadirşinas davranışından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kaymakam Göçer, “İncesu’nun gönlü güzel insanları! Depremin üzerinden 7 ay geçti. Ancak İncesu’nun yüce gönüllü insanları deprem bölgesindeki insanlarımızı unutmadı, sofrasındakini paylaşmadan gönlü rahat etmedi. Acıyı, elemi ve sevinci paylaşmak insan olmanın, millet olmanın gereğidir” ifadelerini kullandı.

Deprem Bölgesine 3 Ton Üzüm İkramı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir