Pazar’da PARKOMAT’ta indirim yapıldı

Pazar Belediyesi kısa bir süre önce trafik ve park sorununu rahatlatmak için bazı cadde ve sokaklarda PARKOMAT uygulamasını başlatmıştı. Parkomat'ta indirim yapıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RİZE / BHA

Rize-Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nevzat Bayraktutan , Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bekiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Resul Genç ile birlikte Pazar’daki trafik ve park sorunlarının çözümüne yönelik toplantı yapmak üzere Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır’ı ziyaret ettiler.

Pazar Belediyesi kısa bir süre önce Rize-Pazar içindeki trafik ve park sorununu rahatlatmak için belirlenen bazı cadde ve sokaklarda PARKOMAT uygulamasını başlatmıştı.

Ancak Belediye tarafından sürekli olarak park yapmak zorunda olan esnaflara yapılan uygulamaya, esnaflar tarafından şikayet gelince üyelerin talepleri üzerine, bu şikayeti çözmek amacıyla bir araya gelen  PTSO Başkanı Nevzat Bayraktutan , Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bekiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Resul Genç bir toplantı yapmak üzere Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır’a ziyarette bulundular.

Başkanlar arasında yapılan istişare neticesinde, 6 Eylül 2024 Cuma günü gerçekleşen görüşmede, Esnaflarımıza yönelik 2.000,00 TL olan aylık parkomat üyeliği ücretinde 500,00 TL indirim yapılarak,aylık ödemenin 1.500,00 TL olarak belirlenmesi konusunda mutabık kalındı.

Pazar’da PARKOMAT’ta indirim yapıldı