TİMBİR Ege Bölge Başkanı Serap Ülkü ÖZDEMİR Kimdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serap Ülkü Özdemir17 Kasım 1977 yılında Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde dünyaya geldi. Muğla Köyceğiz İlköğretim Okulunda başladığı eğitimini, Köyceğiz Ortaokulu ve Köyceğiz Endüstri Meslek Lisesiyle tamamladı.

1998 yılında  Serap Ülkü Özdemir Medya sektöründe iş hayatına başladı.Flash TV’de 2006,2007,2008 de Yurtta Magazin Program Yapımcısı ve sunuculuğu yaptı.

2013 yılında çalışmış olduğu kurumdan ayrılıp Su Basın Yayın Reklam Ajansı bünyesinde MuğlaTürk Gazetesi ve Mtürk TV kanalını kurdu. 2017 Yılında Fethiye Türk Gazetesini devralarak Su Basın Yayın Reklam Ajansı bünyesine kattı. 2018 Yılında Serap Ülkü Medya A.Ş. şirketini kurdu. 2022 Yılı Şubat ayında Dijital Medya ve Yayıncılar Derneğini kurdu ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini yapmaktadır. 17 Aralık 2022 tarihinde ND YAYINCILIK REKLAM ORG. PAZ. TAN. BAS. YAY. LTD. ŞTİ. ve Milas Mega Radyo A.Ş  şirketleri bünyesinde Gazete Milas, Menteşe Gazetesi ve Radyo Tek’i devraldı.

Serap Ülkü Özdemir’in hobileri arasında yeni yerler tanımak yer almakta olup özellikle açık hava yürüyüşü en büyük hobisidir.

Serap Ülkü Özdemir evli ve bir çocuk annesidir.

18.06.2023 tarihi itibariyle TİMBİR Ege Bölge Başkanı olarak göreve geldi.

 

TİMBİR Ege Bölge Başkanı Serap Ülkü ÖZDEMİR Kimdir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir