TİMBİR, depremde hayatını kaybeden gazeteci ve vatandaşları andı

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen deprem felaketinin yıl dönümünde; hayatını kaybeden gazeteciler ve vatandaşlar için Hatay’da anma programı düzenledi. Programda deprem şehitlerimiz için gökyüzüne yüzlerce siyah balon bırakıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİMBİR’in Hatay İskenderun’da düzenlediği anma programına İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, TİMBİR Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık ile daire müdürleri ve STK temsilcileri katıldı

İskenderun Kaymakamlığı tarafından tertip edilen anma etkinlikleri kapsamında, İskenderun Millet Bahçesinde gerçekleştirilen resim sergisi sonrasında, TİMBİR tarafından hazırlanan siyah balonlar, çocuklara ve vatandaşlara dağıtıldı. Saat 13.24’de tüm balonlar gökyüzüne bırakıldı.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın da taziye mesajı gönderdiği programda depremde hayatını kaybeden gazeteciler ve vatandaşlarımız anıldı. Dr. Basa’nın mesajı şöyle;

“Asrın felaketi hafızalarımıza kazındı ve hiçbir zaman unutulmayacak. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız depremlerde hayatını kaybeden meslektaşlarımız ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavileri devam eden yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Rabbim tüm insanlığa böyle felaketleri bir daha yaşatmasın. Depremden etkilenen tüm illerimizde olduğu gibi, Hatay’ımızın da acısını yürekten paylaşıyoruz”

 

TİMBİR, depremde hayatını kaybeden gazeteci ve vatandaşları andı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir