İTDV 5 bin 587 hisseyle kardeşliğe destek verdi.

İsviçre Türk Diyanet Vakfı (İTDV) "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan kurban kampanyasına 5 bin 578 hisse ile katılarak mazlum ve muhtaç dindaşlarımıza kurban hisseleriyle bayram yaptırdı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ZÜRİH- Türkiye Diyanet Vakfı’nın dğnya genelinde 47 ülkede düzenlediği kurban bağış kampanyadına İsviçre Türk Dşyanet Vakfı da 5 bin 578 hisseyle “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına katıldı

 

Türk Diyanet Vakfı “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına katılanların bsğışlarını 47 ülkede 34 milyon 667 bin 378 haneye ulaştırarak Müslümanlar arasında büyük bir datanışma örneği sergiledi.

İsviçre Türk Diyanet Vakfı Genel Müdürü Zafer Terkeşli, kurban kampanyasına katılanlara teşekkür ederek, başta depremzede kardeşlerimiz olmak üzere dünyanın farklı ülkelerindeki dindaş ve soydaşlarımızla kurbanlarımızı paylaşarak oluşan kardeşlik iklimine İsviçre’de yaşayan vatandaş ve dindaşlarımızın katılmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

 

 

Kardeçlerimizi bu Kurban Bayramin’da da yalniz birakmadiniz. Emanetlerinizi Türkiye Diyanet Vakfi’nin “Kurbanini Paylas Kardeinle Yakinlas” slogantyla, kurbanin bereketini 34 milyon 667 bin 378 kardesimizin hanelerine, sofralarina tasiyarak bayram sevincine ortak olduk.

Tegekkürler Isviçre, toplam 5578 hisse ile depremzede kardeslerimiz basta olmak üzere yurt içinde ve yurt disinda 47 ülkede kurban bagislarimizi isvigre’den giden gönüllü görevlilerimiz ile ihtiyaç sahiplerine ulastirdik.

İTDV 5 bin 587 hisseyle kardeşliğe destek verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir