Savcı Sayan’ın yeğeni maganda kurşununa yenik düştü

Ağrı’nın Tutak ilçesinde katıldığı düğünde maganda kurşunuyla yaralanan Savcı Sayan’ın yeğeni Ali Sayan, yaşam mücadelesini kaybetti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Karahan Köyü’nde 9 Haziran’da katıldığı bir düğünde maganda kurşunu, Ağrı’nın eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yeğeni Ali Sayan’ın başına isabet etti.

Ambulansla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sayan daha sonra Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Ali Sayan, bu sabah hayatını kaybetti. Sayan’ın cenazesi, yarın Tutak ilçesine bağlı Yukarı Kargalık Köyü’nde toprağa verilecek.

Sayan’ın hayatını kaybetmesine neden olan silahı ateşleyen kişiyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

“Hayatının baharında bizi bıraktın”

Savcı Sayan, yeğeni için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Sayan, “İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn… Katıldığı bir düğünde kafasına isabet eden bir maganda kurşunuyla ağır yaralanan 20 yaşındaki yeğenim Ali Sayan 25 gündür yaşam mücadelesi veriyordu. Bugün Hakkın rahmetine kavuştu.
Cenazemizi yarın öğle namazını müteakip Ağrı/Tutak/Yukarı Kargalık köyümüzde defnedeceğiz. Taziyemiz Köyde devam edecektir. Acımız büyük. Güle güle canım yeğenim. Hayatının baharında ve bizim baharımızda bizi bırakıp gittin. Seni unutmayacağız. Mekânın cennet olsun. 25 Günlük hastane sürecinde bizi bir an olsun yalnız bırakmayan başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere Ağrı ve Ankara Bilkent Şehir hastanesi sağlık emekçilerine ve bütün dostlara minnettarız. Lütfen Ali’mizin ruhuna bir Fatiha okur musunuz…” ifadelerini kullandı.

Savcı Sayan’ın yeğeni maganda kurşununa yenik düştü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir