“BİZ ŞEHRE KÜSKÜN DEĞİLİZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“BİZ ŞEHRE KÜSKÜN DEĞİLİZ”Eken, “Ben ve ekip arkadaşlarım sevdalı olduğumuz şehre küskün değiliz. Ama bu şehrin kaderi ile oynayanlara bizlere söz verip oy vermeyenlere hakkımızı helal etmiyoruz.” dedi.

STSO Eski Başkanı Mustafa Eken’ basın mensupları ile bir araya geldi.

Eken, burada yaptığı konuşmada, “4.5 yıllık görev sürenizin son günü. Hem veda etmek hem de yapılanları paylaşmak hem güzel hem de duygusal oluyor. Alnımızın akıyla anlatabiliyorsak ne mutlu. Sivas’ın cazibe merkezi haline gelmesi büyük başarı. Demirağ Organize Sanayi Bölgesinde 8 arsa tahsisi ve 20 bin taaddüt aldık. Söz vermiştim eğer kalsaydık Sivas’ın tamamının cazibe merkezi alınacağına inanıyorum. 6750 çalışan OSB’de şimdi 11.250. Biz bir tane depoya yer vermedik. Biz yeni yönetimi takip edeceğiz. Fuar merkezi SBTÜ oldu. Yeni fuar alanı için belediye başkanımızdan söz bekliyorduk ve yeni hizmet binası için adım atılması lazım.” şeklinde ifade etti.

Eken,” 2018’den itibaren bütçemizi çok iyi kullandık. Bütçeyi yüzde 79 ile teslim aldık ve 2022’de yüzde yüz 11 ile bütçeyi teslim ediyoruz. Bunları anlatarak vedalaşmak benim için gururdur. Seçim sürecinde neler yaşadık bakalım. Kimseye yalan ve çamur atmadık. Para teklif etmedik. Biz kimseye iftira atmadık. Listeler veriliyor diye ortaya düşenler benim şirketler için laf edenler, eğer ben o gruplardan ben 26 oy farkla aldım. Şirket demek aile demektir. Bizim tek derdimiz koltuklar değil. Benim hayalim şehirde işsizliği bitirmekti. Bu şehrin kaderi ile oynayanlara bizlere söz verip oy vermeyenlere hakkımızı helal etmiyoruz. Bu seçimlerde para döndü. Gıda marketleri BİM 51 oy kullandı. Seçime girmeyecek ti ama son gün girdiler. Biz istemiyoruz dedik. Kul hakkıdır. İki arkadaşımız grupta girdi. BİM e hakkımızı helal etmiyoruz. Seçim nasıl kaybedilmiş herkes anlasın. Hiçbir siyasi partiye mensup değiliz. Yalan haber yapanlara da hakkımızı helal etmiyoruz. Para ile oyunu satanlar da alanlarda şerefsizdir. Vaatle oy aldığımı ispat edenler varsa ben şehirde durmam. Ben ve ekip arkadaşlarım sevdalı olduğumuz şehre küskün değiliz. Mertlik ve dürüstlükten ödün vermedim. Ben herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde konuştu. (Hakan Bakar)

“BİZ ŞEHRE KÜSKÜN DEĞİLİZ”