Beşiktaş Fibabanka, Eurocup’ta Joventut’u devirdi

EuroCup A Grubu'ndaki beşinci maçında Beşiktaş Fibabanka, kendi evinde İspanyol temsilcisi Joventut Badalona'yı 82-76'lık skorla mağlup etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

EuroCup A Grubu’ndaki beşinci maçında Beşiktaş Fibabanka, kendi evinde İspanyol temsilcisi Joventut Badalona’yı 82-76’lık skorla mağlup etti. Fibabanka Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada, Beşiktaş özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunuyla önemli bir galibiyet elde etti.

Karşılaşmaya dengeli bir başlangıç yapan Beşiktaş, ilk periyodu 21-20 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlı ekip, devre arasına 42-41 önde girdi. Üçüncü periyotta da rakibine fırsat tanımayan Beşiktaş, son çeyreğe 58-54’lük skor avantajıyla girdi. Son periyotta ise hücumda etkili performans sergileyen Beşiktaş, maçı 82-76’lık skorla tamamlayarak galibiyeti elde etti.

Beşiktaş’ta Kyle Allman 16 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Conor Morgan ve Kelan Martin de 10’ar sayıyla galibiyete katkı sağladı. Joventut Badalona cephesinde ise Ante Tomic 17 sayı ile takımının en etkili oyuncusu olurken, Artem Pustovyi’nin 16 sayılık performansı mağlubiyeti önleyemedi.

Beşiktaş Fibabanka, Eurocup’ta Joventut’u devirdi