Anaokulu öğrencilerini hediyelerle sevindirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anaokulu öğrencilerini hediyelerle sevindirdiAntalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, bir hafta aranın ardından tekrar okullu olan öğrencileri okuldaki ilk günlerinde hediyelerle sevindirdi.

Ara tatil sonrasında öğrencilerin tekrar eğitime başladığı ilk gün Akseki Kaymakamı Volkan Hülür ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı okulları ziyaret ederek hayırseverler tarafından gönderilen hediyeleri öğrencilere takdim etti.

Öğrencilerle sohbet edip birlikte kitap okuyan Kaymakam Volkan Hülür, Antalya Valisi Ersin Yazıcı tarafından hayata geçirilen Ahenk projesi kapsamında öğrencilerin kitap okuma alışkanlığının artırılmasının önemini vurguladı.

GÖZLERİNDEKİ MUTLULUK HER ŞEYE BEDEL
Kaymakam Hülür, “Hayırseverlerimizin desteği ile ilçemizde eğitim gören tüm anaokulu öğrencilerimize hediyelerini teslim ettik. Gözlerindeki sevinç ve mutluluk her şeye bedel” dedi.

Miniklerle yakından ilgilenen ve etkinliklerine eşlik eden Hülür, “Ahenk projemiz kapsamında öğrenci kardeşlerimizle kitap okuyup, sohbet ettik” ifadesini kullandı. (Mia Haber)

Anaokulu öğrencilerini hediyelerle sevindirdi