Karakaş: Bölgenin sesi olacağım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karakaş: Bölgenin sesi olacağımİYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ömer Karakaş, Nazilli Ticaret Odası ve Nazilli Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Önümüzdeki süreçte her iki oda ile iş birliği içinde hareket edeceklerini belirten Karakaş, “Odalarımızdan gelen sorunların çözümü noktasında Ankara’da elimden geleni yapacağım. Hep birlikte bölgemize hizmet edeceğiz.” dedi.

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ömer Karakaş, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Arslan, bölgenin sorunlarını ve çözümlerini içeren dosyayı Karakaş’a takdim etti.

Arslan, Karakaş’a, oda olarak kurumsal iş birliğine ve dayanışmaya açık olduklarını, bölgenin menfaatleri doğrultusunda çalışan her kişi ve kurumun yanında yer aldıklarını ve hizmet noktasında güç birliğe hazır olduklarını söyledi.

“HEP BİRLİKTE BÖLGEMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

Arslan’ın çalışkan, girişimci ve işinin ehli bir başkan olduğunun altını çizen Karakaş, “Sayın Arslan’ın bize sunduğu dosyayı teslim aldık. İnşallah önümüzdeki süreçte kendisiyle birlikte çalışacağımızı ve bölgenin sorunlarını birlikte çözme konusunda fikir birliğine vardık. Odamızın talepleri bizim için çok değerli. Sorunların çözümü noktasında Ankara’da elimden geleni yapacağım. Hep birlikte bölgemize hizmet edeceğiz. İnşallah burada güzel çalışmalarımız olacak.” dedi.

“MÜTEŞEBBİSİ DESTEKLEYECEĞİZ”

Nazilli’nin Toygar Mahallesi’nde kurulması planlanan organize sanayi bölgesinin, serbest bölgeye dönüştürülmesi yolunda atılan adımlara destek vereceklerini belirten Karakaş, “Burada arazi tahsisi noktasında önemli bir sıkıntı var. Bu konuyla ilgili bir çalışma başlatacağız. Müteşebbisi destekleme adına hazine arazilerinin uygun şekilde tahsisinin yapılması noktasında adımlar atacağız.” ifadelerini kullandı.

Karakaş’ın ikinci durağı Nazilli Ticaret Borsası oldu. Karakaş burada Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu ile bir araya geldi.

“BÖLGENİN SESİ OLACAĞIM”

Karakaş’a hayata geçirdiği projelerden bahseden Kırlıoğlu, bölgeye katma değer sağlayacak projeler konusunda Karakaş ile fikir alışverişinde bulundu. Borsanın talep, görüş ve sorunlarının çözümüne önem vereceklerinin kaydeden Karakaş, hep birlikte çalışma yürüteceklerini ve mecliste bölgenin sesi olacağını vurguladı.

Karakaş’a ziyaretlerinde İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural eşlik etti. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Karakaş: Bölgenin sesi olacağım