İl Başkanlığına Kuzucu, Merkez İlçeye Baran Tek aday

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Başkanlığına Kuzucu, Merkez İlçeye Baran Tek adayİYİ Partide günlerden konuşulan, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı ve İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı sorusu cevap buldu. İYİ Parti Kongrelere tek adayla gitme kararı alırken, İYİ Parti İl Başkanlığına tek aday olarak Yavuz Kuzucu, Merkez İlçe Başkanlığı içinde Arap Osman Baran’ın adaylığı kesinleşti.
BEN YENİ DÖNEMDE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAĞIM BEN ADAY OLMUYORUM
Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık Milletvekili aday adaylığı için il Başkanlığına aday olmayacağını ifade etti. Altınışık yaptığı açıklamasında ” İyi parti bir kongre kararı aldı. Bir an önce aday olacak görevlerini şimdiden bıraksınlar,yeni gelecek adaylar işleri hızlandırsınlar. Ben il başkanlığına aday almayacağım. Ben yeni dönemde milletvekili aday adayı olacağım ben aday olmuyorum. Bu kongre çok önemli. Çünkü bu yönetim hem milletvekilliğine hem yerel seçimlere götürecek. Burada gece çalışmalar yapılacak. Bu il ve ilçe organize edecek. Ben burada iki defa il yönetimi oluşturdum. Ben il yönetimine yazacak arkadaş bulamamıştım. İkinci kongrede 35 sınırdı fakat başvuru 40 oldu. Yönetime şimdi 200-300 kişi müracaat etti. Biz hiç bir dönem tam il yönetimiyle toplantı yapamadık. Bu yönetimler oluşurken, lütfen ilgi alaka gösterelim. Bu parti milyonların umudu olacak.Türkiye de oy patlaması olacak Kırıkkale’de oy patlaması olacak. Niye iyi parti 3-0 yapmasın. Biz çok çalıştık. Kongre sürecinde hem parti içinde hem dışarıdan bir yazı yazmak zorunda kaldım. Hiç kimse sizlerin çabasına eline telefon alıp dışarıdan aday yaptırmayız. Bu partinin 5000 bin üyesi var. Burada bir bardak çay içmeden iyi partiye aday tavsiye ediyorlar. Genel merkezimin bir önerisi var. Bu öneri mümkün olduğu kadar tek adayla gidin dedi. Birbirinizi kırmayın incitmeyin dediler. İl de Yavuz Kuzucu ve Arap Osman Baran ilçede ise 3 arkadaşımız öne çıktı. Ben kendilerine rica ettim. Bu sürece kavgasız düğün havasında geçirelim dedim. Toplantıda şu karar alındı il başkanlığına Yavuz Kuzucu ilçe başkanlığa Arap Osman Baran getirilsin dedik fakat parti içinde bir karşılık oldu. Ben iki adayımızı çağırdım. Ben tek adaylık olsun dedim. Ben Burhan Düğeroğlu’yla görüştüm ve kendisi merkez ilçe başkanlığından çekildi. İl başkanlığına Yavuz Kuzucu Merkez ilçe başkanlığına Arap Osman Baran geldi. Ben bugün burada şunu bitirmek için bu toplantıyı yaptım. Biz Kırıkkale il başkanlığa tek aday Yavuz Kuzucu ile gidiyoruz.Merkez ilçe başkanlığına tek aday Arap Osman Baran ile gidiyoruz. Sizden bu iki arkadaşımıza destek olun. Bu koltuklar kimsenin babasının malı değil. Ben ve arkadaşlarımın bu süreçte çalışmaya devam edeceğim.”dedi.

3 VEKİL ÇIKARMAK BİZİM ÇABAMIZ OLACAK
Merkez İlçe Başkan adayı Arap Osman Baran ise yaptığı açıklamasında “” Partimizin ikinci kongresinde bu partinin yönetimine girdim. Sağolsun başkanımız bize görev verdi. Üçünü kongremizde ise merkez ilçe dedik il başkanlığı dedik. Ben iyi partimizin daha güçlü olabilmesi için fedakarlık yaptım. Önce insan önce emek ikisine de değer verilirdi. Bu partimizin buralara gelmesinde başkanımızın büyük katkıları oldu. Biz merkez ilçe başkanlığını kabul ettik. Bundan sonra Yavuz başkanımızla el ele verip partimizin çıtasını daha yükseğe çıkaracağız. 3 vekil çıkarmak bizim çabamız olacak” dedi.

İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ
Kırıkkale İYİ Parti İl Başkan adayı Yavuz Kuzucu ise ” Hiç bir menfaat gözetmeksizin hep birlikte gayret gösterdik. Yönetim kurulu üyesi bulamadığımız günler oldu. Bugün birden fazla adaylarımız çıktı.Ben başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 3 vekilliğin 3’nü alacağız ve gayret göstereceğim. Bütün dava arkadaşlarımızın Kalbini kırmadan iktidara yürüyeceğiz.”dedi. (kalehaber.net)

İl Başkanlığına Kuzucu, Merkez İlçeye Baran Tek aday