Bandırma İlçesinde Estetik 33 Park Yapıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma İlçesinde Estetik 33 Park  Yapıldı.Bandırma İlçesinin her mahallesinin farklı noktalarındaki parklara, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un göreve geldiği 31 Mart 2019’dan bu yana çok estetik 33 park daha ekledi.

Başkan Tolga Tosun, parkların şehir hayatı için önemine dikkat çekerek: “Parklar şehirlerin süsü, sevgili çocuklarımızın neşeli oyun alanı, aileler ve komşular için buluşma noktası, mutluluk kaynağıdır. Sizlerin çok değerli güveniniz ve oylarınızla Belediye Başkanı olarak göreve geldiğim 31 Mart 2019’dan bu yana, merkez ya da kırsal diye hiçbir ayrım yapmadan tüm mahallelerimizin en uygun noktalarına, toplamda 33 tane çok estetik ve şehrimize yakışan parklar yaptık. Yıl sonuna kadar bu sayıyı 45’e yükseltmeyi hedefliyoruz.
Size küçük bir müjde! Sevdalısı olduğum Bandırma’nın marka değerini daha da yükseltecek, şehir sosyal hayatına farklı ve çok özel renkler kazandıracak, tüm detaylarıyla Bandırma’ya çok yakışacak Malta Parkı ve Yaşam Alanında hızla ilerliyoruz. Ağustosun ilk günlerinde başladığımız göletin inşaatını yıl sonu, en geç 2023 Ocak ayı sonunda tamamlayacağız. Tamamen doğal ve kendi ekosistemini yaratacak göletin son halini görmek için ben de sabırsızlanıyorum. Altyapı, tesviye, zemin iyileştirme çalışmaları süren Malta Parkı ve Yaşam Alanını en kısa sürede tamamlayacağız. Bandırmamıza her şeyin en güzeli yakışır” dedi. (10numarabasın)

Bandırma İlçesinde Estetik 33 Park Yapıldı.