AK Parti Burdur Merkez İlçe Hüseyin Okan ile devam dedi

Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan’ın tek aday olarak girdiği seçimde AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve partililer katıldı. 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BURDUR-BHA

Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan’ın tek aday olarak girdiği seçimde AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve partililer katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan kongre protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesaj videosu izlendi. Faaliyet ve bütçe raporları okunarak oylamaya sunuldu. Yönetim kurulu oy birliği ile ibra edildi. 

Ak Parti Burdur Merkez Ilçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Yapıldı (1)

“Hedeflerimize yürüyecek ve hep birlikte başaracağız” 

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, “Milletimiz için, devletimiz için, davamız için her an seçim varmış gibi çalışmaya devam edecek, teşkilatımıza destek verecek, hedeflerimize yürüyecek ve hep birlikte başaracağız.” dedi. 

“Silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor”

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, “AK Partimize, Cumhurbaşkanımıza destek enerjimizi kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde bir moral bozukluğu oldu. Ama bir an önce silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor. AK Partinizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bayrağının yere düşmemesi için daha çok çalışmamız, dinç olmamız gerekiyor.  Gelecek hafta seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı hızlandıralım. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

Bir bir veya daha fazla kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

“AK Parti bayrağını daha ileriye taşıyoruz”

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, “Büyük bir heyecan ve şevkle çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugün de 11. kongremizi gerçekleştiriyoruz. Zor bir zamandan geçiyoruz. Kara bulutların etrafımızda dolandığını görüyoruz. Bu kongreyle ülkemizin geleceğine güçlü adımlar atmaya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geleceğe umutla bakacağız. İlimiz bu sene her alanda yatırımlar alıyor. Milletimize vermiş olduğumuz sözlerini tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. AK Parti bayrağını, hizmet bayrağını daha ileriye taşımaya sizlerin de destekleriyle devam ediyoruz. Belediyeyi alamadık diye Burdur’un sorunlarını sümen altı etmiyoruz. Biz Burdur için bütün yatırımlarını, çalışmalarını takip ederek çalışmaya devam edeceğiz. Sorumluluk sahibi siyasetçiler olarak bizler her türlü iş birliğine hazırız. Sorunları çözmeye devam edeceğiz. Hep beraber oluşturduğumuz heyecan dalgasıyla geleceğimize güvenle bakacağımız kadrolarla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

“Bizlere yorulmak haramdır”

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, “Bugün yaptığımız kongremizle ilçe kongrelerinizi tamamlıyoruz. İlk kurulduğumuz yıllardan beri çok sıkıntılarla karşılaştık. Bizim farkımız var bizim başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider var. Bugün de sıkıntıları, badireleri onun liderliğinde aşacağız. Sahadaki varlığımızı daha yoğunlaştırarak sürdürüyoruz. Bu varlığı sürdüren tek parti AK Parti’dir. Biz halkımızdan ikazımızı aldık. Ona göre hareket edeceğiz. Bizlere yorulmak haramdır. Bizlere düşen görev üzüntümüzü bir kenara bırakıp silkelenip ayağa kalkmaktır. Biz bunu daha önce başardık. Bundan sonra Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde biz ayağa kalkıp vatandaşın umudu olmaya devam edeceğiz.” Dedi. 

Ak Parti Burdur Merkez Ilçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Yapıldı (3)

“Bu ülkeye hizmetkar olduk”

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, “Biz bu ülkeye bu şehirlere hizmet ettik, hizmetkar olduk. Baş hizmetkarımız Cumhurbaşkanımız liderliğinde memleketimizin her yerine hizmet ettik. Yapılan yerlere baktığınızda AK Parti hizmetlerini görürsünüz. Türkiye’de alnı açık yürüyebilecek tek parti AK Parti’dir. Biz gönüller yapmaya geldik, bunu yaparken de yenilenmenin de önemli olduğunu hiç unutmadık. Yeni yönetimini inşallah Burdur’da yeni şeylerin söylendiği bir görev geçirir. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

AK Parti Burdur Merkez İlçe Hüseyin Okan ile devam dedi