Ahmet Söylemez’in yaptığı Organize Suç Örgütü ‘KAFES-33’ operasyonunda çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul merkezli Ankara, Diyarbakır ve Mersin'de eş zamanlı olarak gerçekleşen "KAFES-33" Operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Söylemez'in yaptığı Organize Suç Örgütü Çökertildi" dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Söylemez’in yaptığı Organize Suç Örgütü ‘KAFES-33’ operasyonunda çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Ahmet Söylemez’in yaptığı Organize Suç Örgütü ‘KAFES-33’ operasyonunda çökertildiğini açıkladı. Yerlikaya, şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul merkezli Ankara, Diyarbakır ve Mersin’de eş zamanlı olarak gerçekleşen “KAFES-33” Operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı Organize Suç Örgütü Çökertildi. Operasyonlarda Örgüt Elebaşı ile Birlikte Şüpheli Yakalandı 9 Organize Suç Örgütlerine, Halkımızın Huzurunu Bozanlara Hayatı Dar Edeceğiz. Nefeslerini Keseceğiz Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında; elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı organize suç durumundaün; İş yerlerini kurşunlayarak iş insanları üzerinde baskı kurdukları ve bu sayede iş yerlerinden talep ettikleri, İş insanlarını ve ailelerini ölümle tehdit ettikleri, Parayı kesmeyi reddeden iş insanlara ve yakın akrabalarına yönelik saldırı gerçekleştirdikleri tespit edildi.”

Ahmet Söylemez’in yaptığı Organize Suç Örgütü ‘KAFES-33’ operasyonunda çökertildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir