Özhaseki: 850 bin bağımsız birim yapıyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özzhaseki, “680 bine yakın konut inşaatını ve 170 bin civarında da tek katlı depo, iş yeri, ahır, köy evi gibi yerleri de yapıyoruz. Toplamda 850 bin bağımsız birimi, hükümet olarak yapmaktayız” sözlerini kullandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri’de ziyaretlerde bulundu. Seeyyid Burhani Türbesi’ni ziyaret eden Haseki ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Özhaseki’nin bir sonraki durağı ise Kayseri Valiliği oldu.

Kayseri Valiliği’nde açıklamalarda bulunan Özhaseki, “Genel Başkan Yardımcısıyken de 6. Milletvekiliniz olarak görevime devam edeceğim demiştim. Şimdi de sözümde duruyorum. Makamım değişmiş olsa da Kayseri’nin 6. Milletvekili olarak Kayseri’mize hizmet etmeye devam edeceğim” sözlerini kullandı.

“850 bin bağımsız birim yapıyoruz”

Özhaseki depremle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Önümüzdeki günlerde bizi bekleyen çok önemli sorunlar var. Deprem özellikle, ‘Asrın afeti’ olarak nitelendirilse de şahsi kanaatim; Anadolu’da kurduğumuz bin yıllık medeniyetimizin karşılaştığı en büyük felaket ile karşı karşıya kaldık. Deprem, 11 ilimizi, 100’e yakın ilçemizi ve 1000’e yakın köyümüzü etkiledi. Depremden 14 milyondan fazla insanımız etkilendi ve 50 binden fazla canımızı kaybettik. Maddi hasarı hiç sormayın. Epeyce bir yük bizi bekliyor. 680 bine yakın konut inşaatını ve 170 bin civarında da tek katlı depo, iş yeri, ahır, köy evi gibi yerleri de yapıyoruz. Toplamda 850 bin bağımsız birimi, hükümet olarak yapmaktayız. Sayın Cumhurbaşkanımız o bölgelerde depremden sonra vaziyet alıp bütün yaraları sarmak için gayret ettiği gibi, ekibiyle birlikte bu zararları tazmin için sözler verdi. Biz bunları emir kabul ediyoruz ve programımızı ona göre yapıyoruz. Çalışmaları da başlattık.

 

 

Özhaseki: 850 bin bağımsız birim yapıyoruz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir