Özgür Özel grevdeki Hatay Yolbulan Metal işçilerini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'daki grev alanında Yolbulan Metal işçileriyle bir araya geldi. İşçilerin taleplerini dinleyen Özel, "Size ya sokakta kal çocuğunuzu doyurmak için ya da aç kalın deniliyor." dedi. Özel işçilerin direnişine verdiği desteği vurguladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Yolbulan Metal işçilerinin Hatay’daki grev alanını ziyaret etti. İşçilerin taleplerini dinleyen Özel, “Size ya sokakta kal çocuğunuzun karnını doyuracak bir ücret öneriliyor ya da aç kalıyorsunuz. Buna direnmek hakkınızdır. Fernas işçilerinin size dayanışmalarını iletmek istiyorum. Fernas işçilerine ve hemşehrilerime bir kez daha desteklerimi sunuyorum. Sizin mücadeleniz bizim mücadelemizdir. Sonuna kadar yanınızdayız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Özel şöyle konuştu:

“Size ya sokakta kal çocuğunun karnını doyur ya da aç kal denen bir ücret teklif ediliyor. Buna direnmek sonuna kadar hakkınız. Fernas işçilerinin size dayanışmalarını iletiyorum. Fernas işçilerine, hemşehrilerime bir kez daha desteklerimi iletiyorum. Sizin mücadeleniz bizim mücadelemizdir. Sonuna kadar arkanızdayız.”

Özgür Özel grevdeki Hatay Yolbulan Metal işçilerini ziyaret etti