Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu o fotoğraf için konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu o fotoğraf için konuştuBirlik Haber Ajansı, (BHA)- Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Saadet Partili ve CHPli iki genç kadının beraber sahada çalıştığı anlar için, “Hayallerimize, işte bu gençlerle ulaşacağız. Biz birleşe birleşe çoktan kazandık dostlarım” ifadelerine yer verdi.
Millet İttifakı’nın iki lideri Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu, sosyal medyanın gündeminde olan Saadet Partili başı örtülü ve Cumhuriyet Halk Partili başı açık genç bir kadının beraber sahada çalıştığı anların fotoğrafı üzerine konuştu.
“Birleşe birleşe çoktan kazandık”
Konuyla ilgili Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bizlerin gençlik kolları, farklılıklarımıza bakmaksızın herkese saygı duyan bir ülke için sahadalar. Farklılıklarımıza bakılmaksızın, herkese eşitlik talep eden bir ülke için sahadalar. Ve farklılıklarımıza bakılmaksızın, herkese adil davranan bir ülke için sahadalar. Bu hayallerimize, işte bu gençlerle ulaşacağız. Biz birleşe birleşe çoktan kazandık dostlarım” sözlerini kullandı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise, “Çok şükür, bu ülke bugünleri sonunda gördü. Elhamdülillah, yarınların da teminatı biziz inşallah” dedi.

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu o fotoğraf için konuştu