Özgür Özel Antalya’ya geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in davetlisi olarak 3 Ekim Perşembe günü Antalya’ya geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA-BHA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in davetlisi olarak 3 Ekim Perşembe günü Antalya’ya geliyor. Özgür Özel, Kepez Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1068 dairenin hak sahiplerine teslim törenine katılacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 3 Ekim Perşembe günü Antalya’ya gelecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in daveti üzerine gelen Genel Başkan Özel, Antalya’da bir dizi programa katılacak. Genel Başkan Özel, Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde düzenleyeceği anahtar teslimi törenine de katılacak.

4026 DAİRE TESLİM EDİLDİ

Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bugüne kadar hak sahibi konut parselleri etabında 5073 hak sahibine 6417 konuttan 4026’sı teslim edildi. 3 Ekim’de düzenlenecek törende B-2, C-1 ve C-3 Parselde yapımı tamamlanan 1068 konutun daha anahtarları sahiplerine verilecek. Temmuz 2020’den bu yana hak sahiplerine teslim edilen daire sayısı 5094’e ulaşacak.

BAŞKAN BÖCEK TÖRENE DAVET ETTİ

Anahtar teslim törenine Antalyalıları davet eden Başkan Muhittin Böcek, “1068 dairemizi daha CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de katılacağı törenle sahiplerine teslim edeceğiz. Nisan 2019’da göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hep halkımızın yanında olduk, mağdur olmalarını önlemeye çalıştık. Bir taraftan durma noktasına gelen inşaatları yeniden başlatarak evleri tamamladık bir taraftan da kentsel dönüşüm projesi alanında sosyal donatı alanlarını yaptık. Kapalı Pazar Yeri, 100. Yıl Parkı, yolları ve peyzajıyla Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanının eksiklerini tamamladık. Şimdi de 1068 daireyi daha hak sahiplerine teslim ediyoruz” dedi. 

Özgür Özel Antalya’ya geliyor