İYİ Parti Başkan Adayı Zanbak; Gümbür Gümbür Geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Başkan Adayı Zanbak; Gümbür Gümbür GeliyorBalıkesir’in Edremit İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Hüseyin Zanbak; Doğruluk, adalet ve İyilik yolunda Beyaz liste, beyaz kadro ile aday olduğunu söyledi. Edremit İYİ Parti’nin 3. Olağan Kongresinin 4 Aralık Pazar günü saat 11.30’da Alp Düğün Salonu’nda yapılacağını dile getiren Zanbak; “ İlçemizin her konuda olduğu gibi siyaset alanında da temizliğe ihtiyacı var. Temiz siyasetin yolu İYİ olmaktan geçiyor. Bu inançla Edremit İlçe Başkanlığına adayım” diye konuştu.

“Edremit İYİ olacak” diyen Başkan Adayı Zanbak; Pazar günü yapılacak olan kongrede 433 delegenin oy kullanacağını söyleyerek delegelerin oylarına talip olduğunun altını çizdi.
Emekli Eğitimci, Edremit’in yerlisi Hüseyin Zanbak; “ Dilde, fikirde, işte birlik dedik ve bu yola çıktık. Yolumuz iyilikten yanadır” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

“Beyaz Liste ile Pazar günü İlçe Başkanlığı yarışında yönetim kadrom ile doğruluk, adalet ve iyilik yolunda hizmetinizde olacağız. Emekli eğitimciyim. Edremit’in yerlisiyim ve Edremit İYİ Parti kurucu üyesiyim. 1956 yılında Havran’da doğdum. Matematik Öğretmeniyim. Bir oğlum ve bir kızım var. 1993 yılından sonra 12 yıl boyunca Halk Eğitim Müdürlüğü yaptım. 2017’de kurulan İYİ Parti’de kurulduğu günden bu yana görev yapmaktayım. İYİ Parti kurulduğu zaman Edremit Belediyesi’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Meclis Üyesiydim. İYİ Partiyi kurduğumuzda etik gereği hem MHP’den hem de Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ettim. Ve iyi partide çalışmaya başladım. Edremit’te Mehmet Emin Karabulut ve Oğuzhan Cıvgaz yönetiminde yer aldım. Ben bir Edremit sevdalısıyım. Edremit’in gömleğini benim giymem lazım. Neden mi parti kurulduğu günden bu yana partimiz için çalıştım. Partiye emeği geçen birisi olarak aday olmaya karar verdim.” Dedi

Edremit’te İyi Partiyi daha İYİ yerlere getirmek için Beyaz Liste ile İYİ’lerin karşısına çıktının altını çizen Zanbak; “ 25 yıllık eğitimcilik hayatımda ve ticari faaliyetlerden ve bu ilişkilerden edindiğim tecrübe ile İYİ Partiyi daha iyi yerlere getirmek için ekibimle beraber canla başla çalışacağız. Allah 4 Aralık günü Başkanlığı bize nasip ederse, İYİ Partide ‘ Ben değil, biz anlayışı’ ile yolumuza katlayarak devam edeceğiz. Tüm insanları kucaklayacağız. Delegelerimiz Beyaz Liste yani bizden tarafa oy kullanırlar, bizleri uygun görürlerse şimdiden kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (10numarabasın)

İYİ Parti Başkan Adayı Zanbak; Gümbür Gümbür Geliyor