Erdoğan’dan "Daha ne kadar sabredeceksiniz?" sözleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan'dan "Daha ne kadar sabredeceksiniz?" sözleriBirlik Haber Ajansı, (BHA)- Cumhurbaşkanı Erdoğan İYİ Partili ve Saadet Partililere, “Bay bay Kemal’in sizi genel başkanınızı inandığınız ve savunduğunuz tüm değerleri böylesine pervasızca istiskal etmesine daha ne kadar sabredeceksiniz?” sözleriyle seslendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’da vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sahneye Cengiz Kurtoğlu’nun ‘Duyanlara, duymayanlara’ şarkısıyla çıktı. Erdoğan’ın şarkıyı eşlik ettiği anlar sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.
Burada konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “14 Mayıs’ta sadece sizin oy kullanmanız yeterli değil, en az bir dostunuzu, komşunuzu sandığa götürerek oy vermesini sağlamanız lazım. Aksi takdirde Karadeniz’de bulduğumuz gazın vanasını kapatır, Gabar’daki petrole beton dökerler. Şehirlerimizi yeniden kana ve ateşe boğarlar” sözlerini kullandı.
“Kürt kardeşlerimin bunlara benzer yanı yok”
Erdoğan konuşmasına şu sözlerle devam etti:
Şu an cezaevinde olan Selo var ya Selo Diyarbakır’da Kürt kardeşlerimi sokağa döktü arabalarla üstünden geçtiler. 51 Kürt kardeşimi öldürdü. Şimdi bunun suçu ne diyorlar, daha ne olacak bay bay Kemal. Kandil’den selam geliyor, ‘desteğimiz onunla’ diyorlar. Kürt kardeşlerimle bunların benzer yanı yok, hiç alakası yok, bunların ezanı yok, bunların dini yok, bunların kitabı yok, bunlar dinsiz. Kürt kardeşlerim bunlara bakıp yanlış yola gitmesinler.
“Hassasiyetlerin istismar edildiğini biliyoruz”
Şimdi buradan İYİ Partili, Saadet Partili kardeşlerime sesleniyorum, bay bay Kemal’in sizi genel başkanınızı inandığınız ve savunduğunuz tüm değerleri böylesine pervasızca istiskal etmesine daha ne kadar sabredeceksiniz? CHP içindeki gerçekten cumhuriyetçi, gerçekten Gazi Mustafa Kemal’in istiklal anlayışına sahip insanlarımızın hassasiyetlerinin nasıl istismar edildiğini de biliyoruz.
“LGBT’ye karşıyız”
Biz LGBT’ci değiliz, biz LGBT’ye karşıyız; CHP LGBT’ci İyi Parti LGBT’ci, HDP LGBT’ci; Cumhur İttifakı olarak biz LGBT’ye karşıyız. Bizim için aile kutsaldır. Ailemize laf ettirmeyiz.

Erdoğan’dan "Daha ne kadar sabredeceksiniz?" sözleri