Deva Partisine Üçüncü Başkan Atandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deva Partisine Üçüncü Başkan AtandıDeva Partisi Erzincan İl Başkanlığından istifa eden Mehmet Emin Esen’in ardından İbrahim Sefa Tapanoğlu ve son olarak Abdullah Toraman atandı.
Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Deva Partisi Erzincan İl Başkanlığından istifa eden birinci başkan Mehmet Emin Esen’in ardından ikinci başkan İbrahim Sefa Tapanoğlu ve üçüncü olarak Abdullah Toraman yeni il başkanı olarak atandı.
 
Çiçeği burnundaki yeni il başkanı Abdullah Toraman yaptığı açıklamada “Kıymetli Erzincanlı Hemşehrilerimiz, DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ın tensipleriyle, DEVA Partisi Erzincan il başkanı olarak yetkilendirildik.
 
İl Yönetim Kurulumuz ile Merkez İlçemiz, Refahiye ve İliç ilçelerimizde ilçe başkanlarımız görevlerine en iyi şekilde devam etmekteler.
 
Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın önderliğinde bu devraldığımız bu bayrağı Erzincan’da DEVA rüzgarı eşliğinde dalgalandırmak için yönetimdeki arkadaşlarla, ilçe başkanlarımızla gece gündüz çalışacağız.
 
Artık DEVA Partisi Erzincan İl Teşkilatımız Erzincanlı hemşehrilerimizle yan yana kol kola sahada olacak.
Diğer ilçelerimize de en yakın zamanda yeni İlçe başkanları ataması gerçekleştirip teşkilatları kuracağız.
 
Erzincan’da yaktığımız bu DEVA meşalesi ile tüm Türkiye’yi daha aydın yarınlara taşıyacağız. Daha özgür, daha zengin, daha adil bir Türkiye için hep birlikte el ele vereceğiz.
 
Rabbim bizleri hemşehrimize karşı mahcup etmesin inşallah. Herkese sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.
 
Abdullah Toraman Kimdir ?
Erzincan ın Çayırlı ilçesinin Harmantepe köyünde dünyaya geldi. İlkokulu harmantepede orta okul ve liseyi Çayırlı’da okudu. Üniversite eğitimimi Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi kimya bölümünde tamamladı. Vatani görevini İstanbul’da kısa dönem olarak yaptı. Çeşitli firmalarda mesul müdürlük yaptı. Daha sonra ticaretle uğraşmaya başladı.
 
Evli ve üç çocuk babası (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Deva Partisine Üçüncü Başkan Atandı