Deva Partisi Aydın İl Başkanı Gürler aday adaylığını açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deva Partisi Aydın İl Başkanı Gürler aday adaylığını açıkladıDeva Partisi İl Başkanı Meltem Gürler, bugün düzenlediği basın açıklamasında Deva Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Gürler, ‘’Seçimlerden sonra kaybedecek tek bir günü bile olmayan ülkemizin her alandaki sorunlarına çözüm önerileri hazırladık”’ dedi.
 
Sözlerini; ‘’Aydın’ın gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olmaya devam etmesi için de özenli, üretken ve çalışkan olmaya mecburuz.’’ şeklinde sürdüren Meltem Gürler, özellikle Aydın için güzel çalışmalar yapmak istediklerini belirterek, gençlerin istihdamına ilişkin faaliyetler yapacaklarını, tarıma dayalı sanayiyi geliştirmek istediklerini, yerel yönetim ile birlikte çalışarak depreme dayanıklılık ile ilgili çalışmalar sürdüreceklerini ve Aydın’ın turizm cazibesini arttırmaya yönelik projelerinden söz etti.
 
İl Başkanlığı görevini kime teslim edeceği ile ilgili soruları ise ‘’Önümüzdeki dönemde kongrede eminim ki hareketli günler yaşayacağız’’ diyerek yanıtladı. Kadınların siyasetteki yerlerine dikkat çekmek isteyen Gürler, ‘’Kadınların aktif olarak siyasette yer almaları için yaptığım çağrıya aslında kendim de icabet ediyorum’’ diyerek sözlerini noktaladı. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Deva Partisi Aydın İl Başkanı Gürler aday adaylığını açıkladı