Alanya’lı gaziler kahvaltıda bir araya geldi

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Alanya’daki Gazilerimiz ve aileleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA-BHA

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Gazilerimiz onuruna kahvaltı programı düzenlendi. Programa Kaymakam Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Garnizon Komutanı Piyade Albay Hakan Dinçer, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Burak Mindivanlı, Alanya Muharip Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Yılmaz, Kurum Amirleri, Gazilerimiz ve Aileleri ile Şehit Aileleri katıldı. Programda şehit ailelerimiz ve gazilerimizin masalarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer onlarla sohbet ederek 19 Eylül Gaziler gününü kutladı. Programında devamında ebediyete intikal etmiş Şehit ve Gazilerimiz için dualar edilerek yâd edildi.

Programda konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle diğer günlerde olduğu gibi bu güzel günlerde de hep birlikte buluşuyoruz. Bizler bu güne kadar sadece Anadolu coğrafyasında değil dünyanın çeşitli coğrafyalarında gazi olmuş şehit olmuş bir milletin evlatlarıyız. Vatan sevgisi imandandır şiarını çocuklarımıza ne kadar aşılayabilirsek bizden sonra ki nesillerde o kadar mutlu ve huzuru yaşayabileceklerdir. Gazilerimizle çeşitli programlarda bir araya gelerek onların yanlarında oluyoruz. Bugünde bu program sonrasında Gazilerimizi gençlerimizle buluşturmak için Gençlik Merkezimizde program düzenlendik. Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin her zaman tüm ihtiyaçlarında yanlarında olup onlara elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bu güzel günde tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize rahmetle yad ediyor, tüm Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum’’ dedi.

Alanya’lı gaziler kahvaltıda bir araya geldi