CHP’li Özel: Özür borcumuz var

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin iki turunda da Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini belirten Abdüllatif Şener için CHP Grup Başkanı Özel, “Ona oy veren CHP’lilere özür borcumuz var” sözlerini kullandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abdüllatif Şener, dün katıldığı bir canlı yayında CHP’den ayrıldığını ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini söyledi.

İlk turda ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan’a oy verdiğini söyleyen Şener, ikinci turda ise geçersiz ol kullandığını belirtti.

“Özür borcumuz var”

CHP cephesinden Şener’e ilk cevap, partinin Grup Başkanı Özgür Özel’den geldi. Özel, “Şener’in açıklamalarını içim acıyarak, kanım donarak izledim. Abdüllatif Şener meselesinde şunu söylememiz lazım, Şener’in Adalet ve Kalkınma Partisi’nin erdemliler hareketi diye adlandırıldığı dönemden sonraki savrulmasını deşifre ettiği, sözde ona isyan ettiği, toplumun vicdan sahibi muhafazakâr kesimlerini temsil ettiğini iddia ettiği bir dönemde, CHP listelerinden kendine yer buldu. Samimiyetle şunu söyleyeyim; hangi CHP’linin yerine yer bulduysa, o arkadaşımızın hakkını yedi ama bizim de o arkadaşımıza ve ona oy atan CHP’lilere bir özür borcumuz var” dedi.

“Vicdanı kara, kalbi kurumuş”

Özel, ‘vicdanı kara’ dediği Şener ile ilgili açıklamasına, “Abdüllatif Şener, takındığı tutumdan sonra partiye kaydolmuş, 2. Seçimden sonra istifa etmiş. Orada da suçüstü yakalandı ki, Genel Başkana 1. Turda da 2. Turda da oy vermemiş. Vicdanı kara, kalbi kurumuş… Kendisine alan açan partiye, bir kez daha aynı alanı açmadı diye ihanet eden bir anlayışa ne denir?” sözleriyle devam etti.

CHP’li Özel: Özür borcumuz var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir