BÜLENT TURAN "DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÜLENT TURAN "DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yayınladığı bir mesaj ile Cumhuriyetin 99 ncu kuruluş yıldönümünü tebrik etti. Turan mesajında Cumhuriyeti daha ileriye taşımak ve teni nesillere güçlü bir ülke bırakabilmek için var güçleri ile çalışacaklarını belirti.

Çanakkale Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan mesajında şu ifadelere yer verdi ” 99 yıl önce; bağımsızlığı uğruna çok büyük savaşları büyük destanlara dönüştüren milletimiz, bu destansı mücadeleyi Cumhuriyetle taçlandırmıştır. Cumhuriyetimiz, milletimizin birliği, tarihten aldığı güç, hedeflerine olan inanç ile 100. yılına emin adımlarla ilerliyor. Türkiye, bugün, sadece çevresindeki değil, küresel sorunları da çözen bir ülke konumuna gelmiştir. Misyonu ve vizyonuyla dünyadaki gelişmelere yön veren ülkemiz, atılım ve yatırımları ile her alanda kalkınmasını ve ilerleyişini de sürdürmektedir.
Şanlı ecdadımızın mirası Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşımak, milletimizin emanetine sahip çıkmak, gelecek nesillere güçlü, müreffeh bir ülke bırakabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun” (Vedat Sezer)

BÜLENT TURAN "DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"