Erdoğan: “FETÖ ile mücadele kararlılıkla sürecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Teröristbaşı Fetullah Gülen’in ölümüne ilişkin konuşan Erdoğan, "Milletin çocuklarını hizmet, himmet diyerek mankurtlaştıranların sonu diğer iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur" dedi. FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi: “Güç odaklarına hiçbir zaman baş eğmedik. Gece yarıları millete karşı bildiri yayınladılar, buruşturduk ve çöpe attık. Gezi olaylarında sokak terörüyle darbe yapmaya kalktılar, demokrasimize sahip çıktık. 7 Şubat MİT krizi ve ardından 17-25 Aralık ile seçilmiş hükümete operasyon çektiler. Hiçbirine teslim olmadık. 15 Temmuz gecesi namussuzca millete kurşun sıkan FETÖ’cü alçaklara aziz milletimizle birlikte hadlerini bildirdik.”

Erdoğan, FETÖ’cülerin kurşunlarıyla şehit olan gençleri anarak, “Bu arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin vefatları erken ve zamansızdı. Yüreklerimize kor bir ateş saldı” dedi.

Devletin FETÖ ile mücadelesinin süreceğini belirten Erdoğan, “Devletimizin tüm kurumlarının nefesi FETÖ’cü sırtlan sürüsünün ensesinde olacaktır. Rabbimiz, bu ülkeye ve bu millete yaptığı kötülüklerin hesabını bu hainlerden tek tek soracaktır” ifadesini kullandı.

Toplantıda, 12 Ekim itibarıyla 8’inci Olağan Kongre sürecinin başlatıldığını da duyuran Erdoğan, “Kongrelerimizi bir bayram havasında başarıyla tamamladık. Yeni seçilen ve görevlerine devam eden kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.

Son olarak, AK Parti çatısı altında bencilliğe yer olmadığını belirten Erdoğan, “Bu kadronun hamurunda biz vardır. Bu kadronun kalbinde koltuk, makam, rütbe hırsı değil, millete hizmet etme aşkı vardır. AK Parti bir gönül hareketi olarak doğmuştur” diye konuştu.

Erdoğan: “FETÖ ile mücadele kararlılıkla sürecek”