Başkan Erol hizmetleri saymakla bitiremedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Erol hizmetleri saymakla bitiremediİki dönemdir Buharkent Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Erol, görev süreci boyunca yapmış olduğu hizmetleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye yaklaşık 45 dakika boyunca saymakla bitiremedi.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin ziyaret programı Buharkent ilçesi ile devam etti.
 
Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’un sunumunun ardından yapılan hizmetleri değerlendiren Özhaseki, “Bugün Anadolu’muzun en şirin köşelerinden birindeyiz. Taşımış olduğu özellikler bakımından gerçekten bulunmaz bir inci niteliğinde olan bir ilçemizdeyiz. Değerli Başkanımız da çalışkan ve gayretli. Uzunca girişim projelerini anlattı. Farklı işlerin çok olduğunu görüyoruz. Bizim belediyelerimiz çalışıyor. Temel prensibimiz hizmet siyaseti olduğu için başkanlarımız da bu konuda sürekli yarışıyorlar. Dün Nazilli’den sonra Kuyucak’a gitmiştik. Bugün Buharkent’deyiz. Biraz sonra diğer ilçelerimize gideceğiz. İnanıyorum ki onlar da birçok faaliyeti ortaya koymuşlardır. Koymuş oldukları eserleri bize anlatacaklardır. Bu konuda değerli başkanıma teşekkür ediyorum. Aydın için milletvekillerimiz her hafta arayıp bizi bilgilendiriyorlar. Ama bir hemşehriniz, bir arkadaşınız olarak bu durumları takip edeceğim. Başkanımızı tebrik ederek hayırlı hizmetlerini diliyorum” dedi.
 
Ziyarete AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Mustafa Arı ve Buharkent Belediye Meclisi’nin Cumhur İttifakı üyeleri ve partililer de katıldı. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Başkan Erol hizmetleri saymakla bitiremedi