Anadolu Kültürünü Isparta’da da devam ettiriyorlar

Isparta Doğu ve Güneydoğu AnadoluYardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in de katılımıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler. Hanedan’da verilen kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Serkan Kaya, Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ve davetliler katıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen’e yeni dönemde başarılar dileyen Macit, dernek olarak her zaman yanında olduklarını ifade etti. Macit, “Sizlere yönetim kurulumuzla birlikte  teşekkür  ediyor ve sizleri saygıyla selamlıyorum. Anadolu Kültürünü Isparta’mızda da devam ettiriyoruz. Bizler daha önce olduğu gibi bundan sonra da Isparta’dan  birçok sektörüne katkı sağlayacağız” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise  Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kahvaltı programına yoğun ilgisinden dolayı teşekkür etti. Seçimden önce bir araya geldikleri derneğe verdikleri katkılardan dolayı da teşekkür eden Başkan Başdeğirmen, “Seçimden önce bir araya gelmiştik. Söz vermiştik, bugünde bir aradayız. Sizlerle zaman bir araya geleceğiz. Yıllardır Isparta’dasınız. Doyduğunuz ve doğdunuz yerleri hiçbir zaman unutmayın. Birlik ve beraberliğinizden dolayı da sizleri kutluyorum” dedi.

ccac5e36-5486-491a-b3c8-f9b2d70dd924.jpg.webp

Anadolu Kültürünü Isparta’da da devam ettiriyorlar