Burdur TSO yönetimi Gölhisar ve Çavdır’da ziyaretlerde bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ilçe ziyaretlerinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Gölhisar ve Çavdır’daki ziyaretlerinde üyeleriyle bir araya gelerek, onların taleplerini de tespit etti.

PROGRAMLAR

Başkan Yusuf KEYİK programına ilk olarak Gölhisar Kaymakamı Emre ÇİFCİ ve Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim SERTBAŞ ile başlarken, Gölhisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin ŞENYURT ve Gölhisar Esnaf- Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa OĞUZ’u da makamlarında ziyaret etti. Başkan Yusuf KEYİK ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri resmi ziyaretlerin ardından üyelerine de işyerlerinde misafir oldular.

Programın ikinci bölümünde ise Çavdır ilçesine geçildi ve Çavdır Kaymakamı Kübra Nur TAŞÇI ile bir görüşme gerçekleştirildi.

TALEPLER HAKKINDA GELİŞME VE SONUÇLAR

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK: “Programlarımız dahilinde ilçe ziyaretlerimizi ve üyelerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Geride bıraktığımız yerel seçimlerin ardından Yeşilova, Çavdır, Karamanlı, Altınyayla ve Yusufça’yı ziyaret etmiştik. Bugünkü programımızla Gölhisar ve Çavdır ilçelerimizdeki üyelerimizle buluştuk, onların daha önce bize ilettikleri talep ve öneriler hakkındaki gelişme ve sonuçları kendilerine aktardık.

Gölhisar Kaymakamımız Sayın Emre ÇİFCİ ve Çavdır Kaymakamımız Sayın Kübra Nur TAŞÇI’ya yeni görevlerinde başarılar diledik. Üyelerimiz ve Odamızın faaliyetleri ve ayrıca ilçelerdeki çalışmalarımız hakkında kendilerini bilgilendirdik. Gölhisar Belediye Başkanımız Sayın İbrahim SERTBAŞ ile bir araya gelip, çalışmalarımızla alakalı karşılıklı değerlendirmelerde bulunduk. Sonrasında, Gölhisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Hüseyin ŞENYURT ve Gölhisar Esnaf- Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanımız Mustafa OĞUZ ile görüştük.

Resmi ziyaretlerimizde ve üyelerimizle bir araya geldiğimizde Gölhisar ve Çavdır’daki çalışmalarımızı ve planlarımızı paylaştık. Sivil toplum kuruluşlarının ve üyelerimizin yaşadığı sorunları, beklentilerini ve çözüm önerilerini yerinde tespit ettik. Güncel talep ve önerilerini aldık” dedi.

Fırsat buldukça üyelerine işyerlerinde misafir olduklarını belirten Başkan Yusuf KEYİK; “İmkanlarımız el verdiğinde kent merkezinde olduğu gibi ilçelerdeki üyelerimize de ziyaretlerde bulunuyoruz. Taziye veya tebrik ziyaretlerimiz oluyor, yeni açılan işletmelere hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Üyelerimize bol ve bereketli kazançlar diliyor, onların beklentilerini ajandamıza not alıyoruz. Bu beklentilerle ilgili girişim ve çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Gerek belediye başkanlarımız ve gerekse ilçelerdeki üyelerimiz taleplerini, sorun ve çözüm önerilerini bize 7/24 rahatlıkla iletebilirler, bizi ziyaret edebilirler, Odamızda misafirimiz olabilirler” şeklinde konuştu.

EKONOMİK KALKINMA İÇİN

Burdur’un ekonomik kalkınmasına önem verdiklerini vurgulayan Başkan KEYİK: “Odamızın ana misyonlarından biri kentimizin kalkınmasında dinamikleri harekete geçirmektir. Burdur’un sosyoekonomik kalkınmasında katkı koyacağımız faaliyet ve çalışmalara İnşallah beraberce imza atacağız. Belediye başkanlarımızla, mülki idarecilerle, yöneticilerle, milletvekillerimizle ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla koordinasyonlu planlarımıza, çalışmalarımıza ve faaliyetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BUTSO’nun programında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali DALDAL, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan YORAN ve Hurşit ÇETİN ile Meclis Kâtip Üyesi Fatih ORAL da Başkan Yusuf KEYİK’e eşlik ettiler.

Burdur TSO yönetimi Gölhisar ve Çavdır’da ziyaretlerde bulundu