AK Partili Özmen Didim’de sanayi esnafını dinledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili Özmen Didim’de sanayi esnafını dinlediAK Parti Aydın 3.sıra Milletvekili adayı Ömer Özmen 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında, Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi’ne gelerek vatandaşlar ile buluştu.
AK Parti Aydın Milletvekili adayı Ömer Özmen Didim’e gelerek, vatandaşlar ile buluştu. AKP Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Akça, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Buzludağ ve yönetim kurulu üyeleri Aday Özmen ile birlikte, Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi’nde esnafla bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Esnaf, Özmen’e” yakıt fiyatlarında ki artış, sanayideki sorunlarını” dile getirdi.
Milletvekili adayı Özmen, gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili olarak “Evet bugün il SKM programı çerçevesinde Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi’ni teşkilatımızla birlikte gezdik. Birazdan da inşallah ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Daha önce de biz bu sanayimizi ziyaret etmiştik. Buradaki sanayi esnafımızın önemli bir problemi vardı tapuyla ilgili, geçtiğimiz yıl içerisinde 300’e yakın tapu sahibi, hak sahibi arkadaşımızın tapuları da teslim edilmiş oldu. Buradaki bir mağduriyetti. Büyük ölçüde giderilmiş oldu. Esnaflarımız da bunun mutluluğunu da görüyoruz.” dedi.
Aday Özmen, “Tabii görebildiğimiz kadarıyla Didim Sanayisi hareketli. Didim’in artan nüfusuyla beraber sanayisi de bereketli. Allah esnaflarımıza hayırlı işler versin diyoruz inşallah. 14 Mayıs akşamı da seçimlerimiz hayırlı olsun diyorum. AK Parti’de her şey birlikte yapılıyor. Sağ olsun teşkilatlarımız milletvekillerimiz. Önceki dönemden belki devam eden gayretler var. Bundan sonra devam edecek çalışmalar var. Devamlılık esas zaten onlar konuşur Ak Parti yapar diyoruz her zaman biz de.” sözlerini ifade etti.
KEMAL ETLEÇ (Birlik Haber Ajansı-BHA)

AK Partili Özmen Didim’de sanayi esnafını dinledi