AK Parti heyetinden Bucak Butso’ya ziyaret

AK Parti heyetinden Bucak Butso'yu ziyaret etti. Ziyarette Bucak’ın sosyal ve ekonomik olarak gelişmesinde önemli görevler istişare edildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BURDUR-BHA

AK Parti Antalya Milletvekili Avukat İbrahim Ethem Taş, 22. 23. Dönem Burdur Milletvekili Mehmet Alp, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, AK Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Rıza Adnan Uysal, Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, AK Parti Bucak Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç, AK Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Sefa Demirel, AK Parti Bucak Yönetim Kurulu Üyeleri Havanur Şencan, İlhan Besler, Bucak Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı Emrullah Ünal ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Av. İbrahim Ethem Taş; Bucak’ın sosyal ve ekonomik olarak gelişmesinde önemli görevi üstlenen, Bucak Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Başkanımız Hasan Yalçın Meçikoğlu’na gayretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Ziyaretimizde İlçemizin genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Ayrıca misafirperverlikleri içinde Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. dedi.

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, “Nazik ziyaretleriniz için AK Parti Antalya Milletvekili Avukat İbrahim Ethem Taş’a ve kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Siz değerli Milletvekillerimizi ve misafirlerimizi odamızda ağırlamaktan mutluluk duydum.” ifadelerini kullandı.

Ziyarete Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt eşlik etti.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

AK Parti heyetinden Bucak Butso’ya ziyaret