Şehit asker Onur Yaman için mevlidi şerif

-Şehit Onur Yaman ruhuna sene-i devriyesinde Beypazarı ilçesinde mevlidi şerif kıraat olundu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak /ANKARA (BHA)- Şehit Onur Yaman ruhuna, seneyi devriyesinde Beypazarı ilçesinde mevlidi şerif kıraat okundu.

2017 yılında Diyarbakır Kolordu Grup Karargah Bölük Komutanlığında Er olarak vatani görevini yaptığı sırada, diğer nöbetçinin silahının kazaen ateş alması sonucu şehit olan, Ulaştırma Er Onur Yaman, ruhuna ölüm yıl dönümü dolayısıyla Hamzalar camiinde mevlidi şerif düzenlendi.

Mevlidi şerife şehit Onur Yaman’ın Ailesi, yakınları ile sevenleri ve Davetliler ile AK Parti kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz ve yönetimi katıldı.

İlçe Müftülüğü Din görevlilerinin kıraat ettiği mevlidi şerifin ardından şehidin kabri ziyaret edildi ve Kabri başında da Yasin’i şerif ve kuran tilavet edildi.

Hamzalar Caminde kıraat olunana mevlidi şerifin ardından başta şehidin annesi ve babası olmak üzere çok sayıda vatandaş şehitliğe gelerek, burada da din görevlileri eşliğinde duada bulundu.

AK Parti Beypazarı Kadın kolları başkanı Sabriye Yılmaz’da şehidin mevlidi şerifine katıldığını ve ardından da şehitlikteki kabri ziyaret edilerek, Fatihalar gönderdiklerini söyledi.

Şehidin Annesi Sultan Hanım ve Baba Muhammed Yaman, oğullarının şehadetinin ölüm yıl dönümünde devriyesinde, kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ettiklerini bildirdi.

 

 

 

Şehit asker Onur Yaman için mevlidi şerif

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir