Beypazarı’nda yapımı tamamlanan yol açılıyor

-Karayolları Beypazarı 43. Şube şefliği, yol ağlarında bulunan Ankara-Ayaş-Beypazarı-Nallıhan ve Akyazı –İstanbul bağlantı yolu Duble yol yapım aşamasında yapılan alanları ulaşıma açmayı sürdürüyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak / BEYPAZARI (BHA)-Karayolları Beypazarı 43. Şube şefliği, yol ağlarında bulunan Ankara-Ayaş-Beypazarı-Nallıhan ve Akyazı –İstanbul bağlantı yolu Duble yol yapım aşamasında yapılan alanları ulaşıma açmayı sürdürüyor.

Karayolları 43. Şube şefliği, Ankara’yı Ayaş, Beypazarı, Nallıhan üzerinden Akyazı’ya ve İstanbul’a bağlayan D140 Kontra kesim nolu karayolu üzerinde etap etap tamamlanan dubel yolu ulaşıma açıyor. Çayırhan’dan sonra, Nallıhan yönüne doğru duble yol yapım projesi kapsamında yapımı tamamlanan 6 Km’lik alanda Eymür kavşağı ile birlikte bu gün saat 17.00 itibariyle, (duble yol) trafik akışına açılıyor.

Yetkililer, yol üzerinde, yapım çalışmaların hızla sürdüğünü ve yapımı tamamlanan Etapların yapıldıkça ulaşıma açacağını, bu analardaki işaret ve işaretçilere sürücülerin mutlaka uymaları gerektiğini aktardılar.

 

 

Beypazarı’nda yapımı tamamlanan yol açılıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir