Beypazarı Boyalı Mahallesi Muhtarından örnek Davranış:

-Beypazarı Boyalı Mahallesi(köyü) Muhtarı Volkan Demir, mahallelerindeki takdir alan öğrencileri kol saatiyle ödüllendirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak / Beypazarı (BHA)- Beypazarı Boyalı mahallesi(köyü) Muhtarı Volkan Demir, mahallelerindeki takdir alan öğrencileri kol saatiyle ödüllendirdi.

Mahalle muhtarı Volkan Demir, mahallesi halkı çocuklarından 2022-2023 Eğitim Öğretim yılını tamamlamasının akabinde, takdir alan öğrencilere, içine adlarını yazdırarak, bir kol saati hediye etti.

Atatürk parkında çocukların aileleri ve çocuklarla bir araya gelen Muhtar Volkan Demir, burada çocuklara saatleri hediye ederken, başarılarının daim olması temennisinde bulundu.

Muhtar Volkan Demir, muhtarlık olarak mahalle halkının takdir alan öğrencilerini ödüllendirdiklerini söyledi.

Öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Muhtar Demir, “çocuklarımız her şeyimiz. Bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımızı çok iyi yetiştirmeliyiz. Bizde öğrencileri motife temek üzere onları birer kol saatiyle ödüllendirdik. Başarıları daim olsun” dedi.

Hediyelerini alan öğrenciler, bundan sonraki eğitim öğretim yıllarında da, muhtarı mahcup etmeyeceklerini ve takdir belgesi getirmeye davam edeceklerini, kendilerini kol saatiyle ödüllendiren mahalle muhtarına teşekkürlerini bildirdiler.

 

 

Beypazarı Boyalı Mahallesi Muhtarından örnek Davranış:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir