Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan: “Kurban bayramı öncesinde tüm ibadethanelerde temizlikte bulunduk”

-Beypazarı belediyesi, temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinin, yaklaşan Kurban bayramı öncesinde tüm camilerde temizlikte bulunulduğunu bildirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak / Beypazarı (BHA)

Başkentin Beypazarı belediyesi, temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinin, yaklaşan Kurban bayramı öncesinde tüm camilerde temizlikte bulunulduğunu bildirdi.

Belediye temizlik işleri müdürlüğü ve Sosyal yardım İşleri müdürlüğü, ilçede bulunan ibadethaneler ve Camilerde, Kurban Bayramı öncesinde temizlikte bulundu.

Belediye başkanı Tuncer Kaplan, BHA muhabirine yaptığı açıklamasında, kurban bayramı öncesinde ibadethanelerde temizlik çalışmasının yapıldığını ifade etti.

İbadethanelerde hijyeni sağlamak adına temizlikte bulunduklarını anlatan belediye başkanı Tuncer Kaplan, “ İbadethanelerdeki halı, kütüphane, mihrap, minber, vaaz kürsüsü, ayakkabılık ve camlar ve ellerin en çok değdiği kapılar baştan aşağı temizlendi. Bu temizlikleri bu önemli bayramlar öncesinde yaparken, bazı zamanlarda yapıyoruz ve vatandaşların temiz mekânlarda ibadetlerini yapmalarını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

​​​​​​​İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, Belediyenin başlattığı bu uygulama sayesinde camilerin daha temiz olmasının sağlandığını ve tüm ibadethanelerin bayrama hazır hale getirildiğini kaydetti.

 

 

Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan: “Kurban bayramı öncesinde tüm ibadethanelerde temizlikte bulunduk”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir