Başkentin Güdül İlçesinde kurulum aşaması tamamlanan Halk bankası hizmete başladı:

-Güdül ilçesinde şube açılması yönünde çalışmalarda bulunan Halkbank, şubesi açıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak / Güdül (BHA)- Ankara’nın Güdül ilçesinde şube açılması yönünde çalışmalarda bulunan Halkbank, şubesi açıldı.

Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, kuruluş aşaması tamamlanan bankanın bu gün resmi açılışı yapılarak halkın hizmetine sunulduğunu söyledi.

İlçede yokluğu oldukça hissedilen Halk Bankası, şube açmasıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, şubenin açılışını bu gün itibariyle yaptıklarını belirten belediye başkanı Muzaffer Yalçın, “Halkbank şubesinin açılması yönünde verdiği destek dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkürler. Yine Ankara Milletvekilimiz Sayın Asuman Erdoğan’a, Zeynep Yıldız’a ve Halk bankası Bölge müdürü Mücahit Yıldırım’a teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizde en çok esnafın ve halkın bankası olarak bilinen banka, şubesi İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Ayrıca, banka şubesinin açılışına katılan Esnaf odaları başkanları da, şubenin açılışı dolayısıyla, tüm banka işlemlerini yerine getirebileceklerini ve ilçede büyük bir eksikliğin, Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla giderildiğini kaydettiler.

 

Başkentin Güdül İlçesinde kurulum aşaması tamamlanan Halk bankası hizmete başladı:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir